(Poistunut julkaisusta)

Salary Specialist, Tampere
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2020

Haluatko päästä osaksi monipuolisia palkkahallinnon tehtäviä? Koetko olevasi henkilö, joka nauttii numeroiden parissa työskentelystä ja jolle palkanlaskentaan liittyvä lainsäädäntö on lähellä sydäntä? Onko sinulla halu päästä osaksi kansainvälistä työympäristöä, joka tuo mukanaan mielekkäitä työhaasteita ja uutta opittavaa? Listaa voisi jatkaa entisestään, mutta mikäli mielenkiintosi heräsi ensimmäisistä kolmesta kohdasta, suosittelen jatkamaan lukemista!

Haemme nyt STARIALLE SALARY SPECIALISTIA vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Tampereen palkkahallintotiimiin.

Mistä työpäiväsi koostuvat?
Toimit osana 15 hengen palkkapalvelutiimiä vastaten nimettyjen asiakasyritystesi kokonaisvaltaisesta palvelusta palkkahallinnon osalta. Olet mukana asiakkaidemme arjessa ohjaamalla heitä asiantuntemuksesi ja osaamisesi avulla oikeisiin ratkaisuihin esimerkiksi työehtosopimusten tulkintaan liittyvissä kysymyksissä. Olet aktiivisesti heihin yhteydessä ja tarjoat heille osaamisellasi parasta mahdollista palvelua.

Mitä asiat auttavat sinua menestymään tehtävässä?
Etsimämme henkilö on palkanlaskennan ja asiakaspalvelun vahva ammattilainen. Hallitset useamman työehtosopimuksen kiemurat sekä palkanlaskentaan liittyvän lainsäädännön. Konsultoiva asiantuntijarooli on sinulle luontaista ja olet myös perillä alaan liittyvistä ajankohtaisista muutoksista. Käytämme Tampereen palkkojen laskemiseen Mepcoa, joten aiemmasta kokemuksesta tästä järjestelmästä on suurta hyötyä.

Kehitämme prosessejamme vauhdilla automatiikan ja robotiikan myötä, sillä haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista modernia palvelua. Arvostammekin uusia starialaisia etsiessämme erityisesti innokasta ja innovatiivista työotetta, hyviä tietoteknisiä taitoja sekä kykyä ja halua omaksua uusia järjestelmiä ja menetelmiä. Odotamme uusilta tähdiltämme myös hyviä vuorovaikutustaitoja, aktiivista palveluasennetta sekä kykyä ymmärtää asiakkaidemme liiketoimintaa. Työn luonne vaatii ajoittaista joustavuutta työaikojen suhteen sekä kykyä toimia hektisessäkin työympäristössä paineen alla. Työkielien osalta etsimme suomenkielisiä osaajia, mutta myös englannin kielen taito pitää olla hyvällä tasolla. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan ehdottomaksi eduksi.

Mitä voimme tarjota sinulle?
Tehtävässä pääset olemaan osana modernia palkkahallintotiimiä ympäristössä, jossa työntekijöiden kehitysideoita aidosti kuunnellaan. Saat työskennellä monipuolisten ja haasteellisten tehtävien parissa ja työantajan tuen osaamisesi kehittämisessä. Talsimista toimistolle sateisina marraskuun pimeinä aamuina ei tarvitse pelätä, sillä tarjoamme sinulle etätyömahdollisuuden sekä liukuvan työajan. Tämän lisäksi käytössäsi on ergonominen työpiste, sekä modernit toimitilat ja sähköiset työkalut. Muita rahanarvoisia etuuksia tehtävässä on laajennettu työterveys, lounasetu sekä erittäin kattava virkistysetu.

Työpaikalla vietetään iso osa elämästä ja tästä johtuen isoin asia mitä voimme sinulle tarjota on mahtava tiimimme. Työporukkamme koostuu positiivisista alan ammattilaisista, joiden kanssa on aidosti mukava tehdä töitä (jopa niinä sateisina päivinä). Porukkamme on tiivis ja vietämme usein aikaa koko toimipisteen voimin esimerkiksi viikoittaisten aamupalojen merkeissä. Juhlistaaksemme sinun ensimmäistä päivääsi meillä, tulemme järjestämään kakkukahvit, jota kautta pääset tutustumaan mahtavaan porukkaamme!
Haluatko Sneak Peekin tuleviin työkavereihisi, tarinaamme ja työkulttuuriimme? Tarkista linkki alta:

https://staria.com/fi/yritys/meilletoihin/uratarinat/

Hakuohjeet
Kiinnostuitko tehtävästä? Hae tehtävää heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisää tietoa tehtävästä saat ManpowerGroupin Rekrytointikonsultti Elina Ruhalta - 040 627 8528 tai Hannu Pelliltä - 040 193 0347.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.