(Poistunut julkaisusta)

Saksan myyntiyhtiön toimitusjohtaja / Avant Tecno, Saksa
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2018


Avant Tecno Oy on suomalainen kansainvälisesti toimiva perheyritys, joka innovatiivisella tuotteistollaan on monitoimikuormaajien sarjan globaali markkinajohtaja. 120 M€ liikevaihdosta viennin osuus on 80 %. Yrityksemme kasvu ja kansainvälisyys on huomioitu monin tavoin mm. Tasavallan Presidentin kansainvälistymispalkinnolla. Avant Group -konserniin kuuluu Avant Tecno Oy:n lisäksi Leguan Lifts Oy sekä omat myyntiyhtiömme USAssa, Englannissa ja Saksassa.

Haemme nyt Saksan myyntiyhtiöömme

Toimitusjohtajaa

Saksassa toimiva myyntiyhtiö on ollut mukana toiminnassa jo yli 25 vuotta ja se on yksi yrityksemme päämarkkina-alueista. Toimitusjohtajan keskeisimpänä tehtävänä on johtaa yhtiötä operatiivisesti ja tuloksekkaasti. Toimitusjohtajalta toivotaan erityisesti panostusta johtamiseen, kehittämiseen ja myyntiin.

Tehtävä vaati paitsi selkeää ennakkoluulottomuutta, myös johdonmukaisuutta ja määrätietoisuutta viedä asioita eteenpäin. Tehtävässä menestyminen edellyttääkin motivoivaa ja kannustavaa johtamisotetta. Kansainvälisen liiketoiminnan ymmärrys ja kokemus Saksan vähittäiskaupan, jälleenmyynnin tai mekaanisten laitteiden markkinoista tai maahantuonnista katsotaan eduksi. Lisäksi valitulla henkilöllä tulee olla liikkeenjohdollinen koulutus sekä sujuva saksan ja englannin kielen taito.

Tarjoamme Sinulle kansainvälisen tehtävän kasvuyrityksessä, joka on alansa markkinajohtaja!

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Roy Herold puh. 040 060 1760. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si osoitteessa alla olevan hakupainikkeen kautta 25.6.2018 mennessä.