Saksaa osaava teknispedagoginen asiakaspalvelija, Jyväskylä
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2020
Etsimme asiakkaallemme teknispedagogista asiakaspalvelijaa Jyväskylään. Tässä tehtävässä toimit osana nopeasti kasvavan ja kansainvälistyvän yrityksen koulutustiimiä, työskennellen erityisesti opettajien käyttäjätukenä erilaisissa teknisissä ongelmissa. Etsimme tehtävään henkilöä, jolla olisi pedagogisen osaamisen lisäksi myös teknistä kiinnostusta tai osaamista, sekä vahvasti asiakaslähtöinen työote. Työ edellyttää myös sujuvaa saksan kielitaitoa ja jonkin verran myös matkustusvalmiutta, sillä yrityksen toiminta on kasvamassa erityisesti Saksan suuntaan. Lue lisää alta ja hae tehtävään jo tänään!
KUVAUS
Tarjoamme


* Kansainvälisen työympäristön kasvavassa yrityksessä
* Mielenkiintoisia urakehitysmahdollisuuksia
* Hyvät etätyömahdollisuudet


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä työskentelet asiakkaiden (pääsääntöisesti opettajien) teknispedagogisena käyttäjätukena puhelimitse. Toimit osana yrityksen tiivistä koulutustiimiä, johon kuuluu niin teknisiä kuin pedagogisiakin asiantuntijoita. Yrityksen toiminta on nopeasti kansainvälistymässä, joten tulet toimimaan tukihenkilönä myös saksalaisille asiakkaille. Tehtävä sisältää myös jonkin verran matkustamista Saksassa ja Suomessa. Kiinnostuksestasi ja osaamisestasi riippuen tehtäväsi saattavat sisältää myös laiteasennuksia ja käyttöönottoa kouluilla.

Pääsääntöisiä työtehtäviäsi ovat:
* Tekniset asiakaspalvelutehtävät
* Erityisesti Saksan suuntaan 1st line support-tehtävissä toimiminen
* Valmiuksistasi riippuen myös mahdolliset laiteasennukset asiakkailla
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Sujuva suomen, saksan ja englannin kielitaito
* Tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. kasvatustieteet, pedagogiset opinnot, tekniset alat)
* Teknistä harrastuneisuutta ja tietotaitoa
* Aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta
* Hyvät vuorovaikutustaidot sekä paineensietokyky
* Ratkaisukeskeinen ja asiakaslähtöinen työote


Muuta tietoa


* Aloitus: Elokuu 2020
* Kesto: 12 kk (jatko mahdollinen)
* Työmäärä: Kokoaikainen (myös osa-aikaisuus hakijan tilanteesta riippuen mahdollinen)
* Sijainti: Jyväskylä
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme tähtää suomalaisten koulujen teknologiakehitykseen. Tähän pyritään laitehankintojen tuen lisäksi erityisesti myös opettajien asiantuntijuutta ja TVT-osaamista vahvistamalla. Yritys räätälöi kouluille omat kokonaisuutensa, tarjoten opettajille kokonaisuuteen sopivan koulutuksen ja tuen. Tarjottu tuki ei tähtää pelkästään teknisesti oikeisiin, vaan myös pedagogisesti asiantunteviin ratkaisuihin.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1369781
  • Tehtäväalue: IT/tietoliikenne
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä