(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitopiirin johtaja
Satakunnan sairaanhoitopiiri

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

Haemme vakinaiseen virkaan

SAIRAANHOITOPIIRIN JOHTAJAA

Satakunta tarjoaa asukkailleen ruuhkatonta tunnelmaa, meren- ja luonnonläheisyyttä sekä edullisia asumiskustannuksia. Täällä elämä on tavallisen laadukasta ja ihmiset ovat suorapuheisia ja rehtejä. Me viihdymme täällä. Toivottavasti sinäkin.

Satakunnan sairaanhoitopiiri on arvostettu ja kehitysmyönteinen työnantaja. Meillä työskentelee noin 3 700 ammattitaitoista työntekijää ja olemme yksi alueemme merkittävimmistä terveydenhuollon alan työnantajista. Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja alueensa noin 220 000 asukkaalle.

Sairaanhoitopiirin johtajana suunnittelet, johdat ja kehität sairaanhoitopiirin toimintaa, hallintoa ja taloutta. Edustat kuntayhtymää, huolehdit sen edunvalvonnasta ja yhteiskuntasuhteista. Kehität aktiivisesti Satasairaala-brändiä tiiviissä yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän alati kehittyvässä sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaympäristössä. Sairaanhoitopiirin johtajana pääset kehittämään kokonaisvaltaisesti asiakaslähtöistä erikoissairaanhoitoa Satakunnan alueella.

Viran kelpoisuusehtona on ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytämme käytännössä osoitettua johtamiskykyä.

Toivomme, että olet jo kartuttanut kokemusta ison organisaation menestyksekkäästä, strategisesta johtamisesta. Sinulla on näkemystä ja osaamista toiminnan asiakaslähtöisestä kehittämisestä sekä konsernin taloudesta ja hallinnosta. Johtajana ja vaikuttajana olet verkostoitumistaitoinen ja yhteistyökykyinen, ja työskentelyotteeltasi aktiivinen ja kehitysmyönteinen. Kunta-alan sekä sosiaali- ja terveydenhuoltoalan tuntemuksen katsomme eduksi, mutta ennen kaikkea odotamme sinulta vahvaa mielenkiintoa tätä kehittyvää alaa kohtaan.

Tehtävän hakuaika päättyy 12.7.2019 klo 12.00. Toivomme hakemukset palkkatoivomuksineen ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät osoitteesta www.satasairaala.fi/rekry. Voit lähettää hakemuksen myös postitse osoitteella:
Satakunnan sairaanhoitopiiri, Yhtymähallitus, Kirjaamo, Sairaalantie 3, 28500 Pori.

Haastattelut järjestämme elokuussa 2019. Käytämme rekrytoinnissa apuna konsulttia ja mahdollisesti henkilöarviointeja. Työ alkaa 1.1.2020 tai sopimuksen mukaan.

Valitun on ennen viran vastaanottamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Valinnassa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Virkasuhteen ehdot määritellään johtajasopimuksessa.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:
Rekrytointiyksikkö, puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Yhtymävaltuuston puheenjohtaja Arja Laulainen,
puh. 040 825 6264 tai arja.laulainen@satasairaala.fi

Yhtymähallituksen puheenjohtaja Tapio Uusitalo,
puh. 050 012 8524 tai tapio.uusitalo@satasairaala.fi

Talousjohtaja Tero Mäkiranta,
puh.  044 707 7790 tai tero.makiranta@satasairaala.fi

Tiedustelut ensisijaisesti aikavälillä 10.6.-20.6.