(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitajia
Luona

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Kymmenen hoitajaa saavat paikan!

Ihmisten elämäntilanteet ovat erilaisia. Siksi myös työtehtävämme joustavat niin, että elämä sujuu sekä töissä että siviilissä. Kutsumme sitä #luonaotteeksi. Tunnet sen jo kättelyssä.

Haemme vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen Ouluun, Helsinkiin tai Rovaniemelle sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia!

Työ Luona Arvioinnissa on puhelimitse tai monikanavaisesti tapahtuvaa terveydenhuollon neuvontaa, hoidon tarpeen arviointia, potilasohjausta sekä ajanvarausta, joten meillä pääset hyödyntämään osaamistasi laajasti erilaisten asiakkaiden parissa. Palvelua tuotetaan tällä hetkellä 24/7 yli 40 kokeneen luonalaisen sairaanhoitajan voimin.

Työ on kolmivuorotyötä painottuen päivävuoroihin. Viihdyt tehtävässä, jos olet tiimipelaaja ja työn korkea laatu on sinulle sydämen asia. Työkokemus sairaanhoitajan tehtävistä esim. terveyskeskuksesta on sinulle hyödyksi, mutta asenteesi ja kykysi oppia kuitenkin ratkaisevat. Puheluja tulee pääosin suomeksi, mutta päivittäin myös englanniksi ja ruotsiksi, joten pääset hyödyntämään hyvää kielitaitoasi.

Kiinnostuitko? Lisätietoja voit kysyä tiiminvetäjiltämme:

Sonja Nikula gsm. 050 437 0236 (Rovaniemi ja Helsinki)

Maarit Kaartinen gsm. 040 5518892 (Oulu)

Toimithan nopeasti ja lähetä hakemuksesi jo tänään, sillä haastattelemme ja sopivien kandidaattien löydyttyä teemme valintoja jo hakuajalla. Haku päättyy 18.10. Muistathan mainita hakemuksessa miltä paikkakunnalta haet ensisijaisesti työtä. Voit hakea sähköisesti ilmoituksen kautta tai laittaa hakemuksesi sähköpostilla hoiva.esimiehet@luona.fi.