(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitajia
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018
Esperi Care -konserniin kuuluvat Kuninkaanlaakson Hoivakoti Pietari ja Hoivakoti Brahe tarjoavat ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille ja muistisairaille. Hoivakoti Pietarissa on yhteensä 66 asukaspaikkaa ja Hoivakoti Brahessa on yhteensä 56 asukaspaikkaa. Vakituisen asumisen ohella tarjoamme myös lyhytaikaista asumispalvelua. Yksiköt sijaitsevat kauniissa ja rauhallisessa ympäristössä, Turun keskustan läheisyydessä Länsikeskuksessa.

Haemme Hoivakoti Pietariin ja Braheen SAIRAANHOITAJIA osa-aikatyöhön ja kokoaikatyöhön määräaikaiseen työsuhteeseen 31.08.2018 asti. Työt ovat luonteeltaan 2- tai 3-vuorotyötä ja alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Hoitajan tehtävänä on asiakkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi ja asukkaiden sairaanhoidollisten asioiden hoito. Työ on vastuullista ja sisältää lisäksi omaisyhteistyötä ja lääkehoitoa.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden/muistisairaiden hoivatyöstä. Pidämme tärkeänä kiinnostustasi ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn viihtyisissä ja kodinomaisissa tiloissa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi ja työvuorosuunnitteluun. Esperi haluaa olla edelläkävijä myös työnantajana tarjoamalla ison talon työsuhde-etuja kuten esim. ryhmätyönohjausta tarvittaessa, koulutusta, henkilöstötapahtumia sekä lakisääteistä laajemman työterveyshuollon.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa ti-to klo 10-12 Brahessa Anja Aaltonen p. 040 163 ja Pietarissa Ulla-Riitta Arvola p. 050-5679055Hakuaika päättyy 18.06.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.