(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitajia Vantaan sairaalaan
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Hei sairaanhoitaja!

Me Vantaan sairaalassa etsimme joukkoomme sairaanhoitajia työskentelemään sairaalamme eri osastoilla. 

Olet etsimämme sairaanhoitaja, mikäli olet urapolkusi alkumetreillä ja haluat kehittää ammatillista osaamistasi laaja-alaisesti, tai mikäli olet jo konkari työssäsi ja haluaisit päästä hyödyntämään kokemuksen tuomaa osaamistasi – Vantaan sairaalassa tämä on mahdollista. 

Tehtävissä edellytetään organisointikykyä, aktiivista kuntouttavaa työotetta ikäihmisten hoidossa ja hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja. Tarjoamme mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää omaa ammatillista osaamistasi haastavien, mielenkiintoisten ja monipuolisten sairaanhoitajan tehtävien parissa.

Tarjoamme työntekijöillemme moniammatillisen tiimin vahvan tuen sekä tarvittavan perehdytyksen. Henkilökunnan useiden erikoisalojen asiantuntemuksella takaamme toimintamme laadun, jolla edistämme ja ylläpidämme potilaiden toimintakykyä ja elämänlaatua. Kannustamme työyhteisöjä ja työntekijöitä kehittämään toimintakulttuuria sekä työtapoja potilaiden parhaaksi.

Vantaan sairaalan työntekijänä sinulla on myös mahdollisuus päästä etujoukoissa käyttämään uutta, marraskuussa käyttöön otettavaa asiakas- ja potilastietojärjestelmää, Apottia.

Vantaan sairaalaan kuuluvat Seutulan maalaismaisemassa sijaitseva Katriinan sairaala ja Peijaksen sairaalassa sijaitseva akuuttigeriatrinen yksikkö. Katriinan sairaalassa on kahdeksan sairaalaosastoa, joista jokainen on profiloitunut omaan erikoisalaansa, kuten esimerkiksi hoitamaan murtumapotilaita, aivoverenkiertohäiriöpotilaita, haavapotilaita ja infektiosairauksia. Peijaksen sairaalassa akuuttigeriatrisessa yksikössä on kaksi geriatrista arviointi- ja akuuttiosastoa sekä kotisairaala. 

Käytä tilaisuus hyväksesi ja hae töihin Vantaan sairaalaan!

Vantaan sairaalan avoimet sairaanhoitajapaikat löydät hakusanalla "Vantaan sairaala" osoitteesta https://www.tyonhaku.vantaa.fi/

Lisätietoa Vantaan sairaalan toiminnasta löydät osoitteesta http://www.vantaa.fi/terveys-_ja_sosiaalipalvelut/terveyspalvelut/vantaan_sairaala