(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitajia sijaisuuksiin Vantaan sairaalaan (10 paikkaa)
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Vantaan sairaalaan

Katriinan sairaala, Katriinankuja 4, 01760 Vantaa/ Peijaksen sairaala, Sairaalakatu 1, 01400 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 28.05.2020 tai sopimuksen mukaan - 27.09.2020

Hei!

Haemme Vantaan sairaalaan sairaanhoitajia ja sairaanhoitajaopiskelijoita eripituisiin kesäsijaisuuksiin. Vantaan sairaalaan kuuluu Katriinan sairaalan seitsemän erilaista profiloitunutta osastoa, päiväsairaala sekä geriatrinen poliklinikka ja Peijaksen sairalaan kuuluu akuuttigeriatriset osastot sekä kotisairaala.  

Olemme ottaneet käyttöön uuden potilastietojärjestelmän Apotin. Sinulla on mahdollisuus päästä mukaan käyttämään tätä uutta järjestelmää, joka myös ohjaa toimintaa ja sen myötä tullaan kehittämään hoitotyötä Apotin laatumittareita hyödyntäen.

Vantaan sairaala suuntaa tulevaisuuteen. Tavoitteenamme on, että sairaala tuottaa laadukasta, vaikuttavaa ja potilaslähtöistä palvelua. Haluamme, että sairaala on vetovoimainen työpaikka, jossa jokaisen on hyvä työskennellä, arjen työ on sujuvaa ja omaa osaamista ja ammattitaitoa voi toteuttaa ja kehittää omaa työtään. Tätä kehittämistyötä teemme yhdessä. 

Tarjoamme sinulle moniammatillisen tiimin vahvan tuen sekä alussa tarvittavan yksilöllisen perehdytyksen. Henkilökunnallamme on useiden erikoisalojen asiantuntemusta, mikä mahdollistaa laadukkaan toiminnan, jolla edistämme ja ylläpidämme potilaiden toimintakykyä ja elämänlaatua. Kannustamme työyhteisöjä ja työntekijöitä kehittämään toimintakulttuuria ja työtapoja potilaiden ja työyhteisön parhaaksi.

Hae nyt, niin voit työskennellä oman mielenkiintosi mukaisella osastolla.

Vantaan sairaala - ammattitaidolla sinulle!

Vantaan sairaalaan kuuluvat Seutulan maalaismaisemassa sijaitseva Katriinan sairaala ja Peijaksen sairaalassa sijaitseva akuuttigeriatrinen yksikkö. Katriinan sairaalassa on seitsemän sairaalaosastoa, joista jokainen on profiloitunut omaan erikoisalaansa, kuten esimerkiksi hoitamaan murtumapotilaita, aivoverenkiertohäiriöpotilaita, haavapotilaita ja infektiosairauksia. Peijaksen sairaalassa akuuttigeriatrisessa yksikössä on kaksi geriatrista arviointi- ja akuuttiosastoa sekä kotisairaala. Meillä on mahdollisuus työnkiertoon.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Työpaikkojen lukumäärä: 10

Koeaika: Koeaika on puolet työsuhteen kestosta

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko, 3-vuorotyö


Yhteystiedot:

Varahenkilöstön osastonhoitaja, Noora Laurikainen
P. 0405388266
noora.laurikainen@vantaa.fi
Tavoitettavissa:  Arkisin klo 8-15

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.