(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitajia puhelinpalveluun
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2020

Ovatko vahvuutesi ihmisläheisessä työssä ja onko etsinnässäsi uusi hoitoalan työ? Meillä on sinulle duuni!

Etsimme SAIRAANHOITAJIA puhelinpalveluun hoidontarpeen arviointiin Tampereelle.

Saat työskennellä asiakkaiden ensikontaktina, kun he soittavat terveydentilaansa liittyen. Pääset tärkeään rooliin ja olet avainasemassa asiakkaan hoidon saannissa. Työvuorot voivat sijoittua jokaiselle päivälle klo 6-22 välille. Pääsääntöisesti vuorot ovat kuitenkin arkisin ja aamupainotteisia. Työ on keikkaluonteista, joten saat vaikuttaa joustavasti omiin vuoroihisi.

Odotamme sinulta alan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta sairaanhoidollisista tehtävistä, jotta kykenet antamaan oikeellista tietoa asiakkaille.

Tarjoamme työn haastavassa positioissa, joissa pääset kehittämään ammatillista osaamistasi entisestään. Saat koko työsuhteen ajaksi Personalhusetin HR-konsulttien tuen.

Olisiko tässä sinulle uudet työkuviot? Kuulemme mieluusti lisää sinusta ja osaamisestasi. Jätäthän siis hakemuksesi oheisen linkin kautta tai ole suoraan yhteydessä henkilöstökonsulttiimme Leevi Rantalaiseen, 04578817711 tai leevi.rantalainen@personalhuset.fi, niin jutellaan lisää!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä