(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitajia Pirkanmaan alueelle
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme! 

Etsimme sairaanhoitajia keikkatyöhön ja pidempiin sijaisuuksiin Pirkanmaan alueella sijaitseviin vanhusten palvelukoteihin ja kehitysvammaisten palveluyksiköihin. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä, mutta keikkatyössä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa itse työaikoihisi. 

Hakijoilta edellytämme sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain (559/94, sairaanhoitaja) mukaista pätevyyttä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta alalta ja. Tämä työ edellyttää hakijalta oma-aloitteisuutta, tunnollisuutta ja kykyä organisoida päivittäisiä työtehtäviä. Hakijan tulisi olla rekisteröitynyt Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin ja edellytämme myös tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme sinulle mukavan itsenäisen työn, jossa pääset itse päättämään milloin työskentelet ja kilpailukykyisen palkan! Saat myös taustalle osaavan tiimin tuen.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, täytäthän hakemuksen sivujemme kautta. Muistathan kertoa aiemmasta työkokemuksestasi ja voit myös halutessasi liittää valmiin CV:n hakemukseen. Lisää tietoja tarvittaessa: Mari Uusluoto p. 050 436 5452.