Sairaanhoitajia koronarokotustyöhön, Kangasalle
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2021

Hei sinä terveydenhuoltoalan ammattilainen! Haluatko päästä auttamaan tärkeässä työssä? Haemme nyt asiakkaallemme Kangasalle sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia rokotustehtäviin. Tässä roolissa tulet työskentelemään pääasiallisesti koronarokotuksen ja potilasseurannan tehtävissä. Työvuoroja on tarjolla välittömästi ja tarve rokottajille jatkuu ainakin pitkälle loppuvuoden puolelle. Töitä sovitaan joustavasti innokkaiden rokottajien käytettävyyden mukaan - voitkin työskennellä juuri sinulle soveltuvan pätkän!

Työn ja kohteen kuvaus:

Rokotustyöhön etsitää nyt terveydenhuoltoalan ammattilaisia Kangasan alueelle. Työskentelet yhdessä rokotustiimisi kanssa ja olet mukana rokotustyön kokonaisvaltaisessa läpiviennissä. Sinun työhösi kuuluu rokotteiden valmistelua, pistämistyöskentelyä sekä kirjaamista. Pääpaino on varsinkin työn aloituksen yhteydessä itse rokotuksen pistämisessä. Tässä kohteessa taustatukenasi on siis myös osaava ja ammattimainen tiimi, jonka parissa rokotuspäivät kuluvat mukavasti. 

Työaika toteutuu pääasiassa ma-la -akselilla klo 7:30-20  välillä ja tehtävään hakevan hoitajan tulisi olla valmis työskentelemään useampana päivänä viikossa. Työvuorot sovitaan joustavasti sinun käytettävyytesi mukaan!

Peruspalkkaus asettuu kokemuksen mukaan n. 17-20€/h välille. Päälle tulee lomakorvaus (9%) sekä vuorokohtaiset lisät!

Hakijalta toivomme:

Hakijalla tulisi olla esimerkiksi sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto, voimassa olevat lääkeluvat rokotuslupa mukaan lukien, sekä mielellään kokemusta rokotetyöstä. Työn aloituksen yhteydessä saat perehdytyksen itse työhön sekä työkohteen käytäntöihin. Oletuksena on, että sinulla on lähtökohtaisesti varma ote rokotetyöhön ja kyky omaksua uudet asiat, kuten potilastietojärjestelmien käyttö sujuvasti. Arvostamme tunnollista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sitoutumista työhön. 

MediPower tarjoaa:

Tämä työmahdollisuus tarjoaa sinulle hyvän mahdollisuuden kehittyä rokotustyön parissa, jossa työnkuva on ihmisläheistä ja tarkkuutta vaativaa. Työ sopii henkilölle, jolle 1-6 kuukauden sijaisuus on omaan elämäntilanteeseen sopivin vaihtoehto. MediPowerin HR-tiimi on koko työsuhteesi ajan helposti tavoitettavissa ja valmiina auttamaan tilanteessa kuin tilanteessa. Haastattelut järjestämme helposti etänä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, olethan minuun yhteydessä jo tänään! Täytä hakemus sivuillamme, kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tai laita viestiä vaikka WhatsAppissa p. 044 740 0024 Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätiedot:

 HR-koordinaattori Miia Kulmala
p.044 740 0024 (myös WhatsApp!)

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1478706
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 2.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Kangasala