(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitajia keikkatyöhön vastaanottokeskukseen
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2018

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme! 

Etsimme sairaanhoitajia keikkatyöhön ja pidempiin sijaisuuksiin Vantaalla sijaitsevaan vastaanottokeskukseen. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä, mutta keikkatyössä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa itse työaikoihisi. 

Hakijoilta edellytämme sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain (559/94, sairaanhoitaja) mukaista pätevyyttä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta alalta ja mikäli sinulla on kokemusta itsenäisestä hoidon tarpeen arvioinnista on se ehdoton etu. Tämä työ edellyttää hakijalta oma-aloitteisuutta, tunnollisuutta ja kykyä organisoida päivittäisiä työtehtäviä. Hakijan tulisi olla rekisteröitynyt Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. 

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, täytäthän hakemuksen sivujemme kautta. Muistathan kertoa aiemmasta työkokemuksestasi ja voit myös halutessasi liittää valmiin CV:n hakemukseen. Lisää tietoja tarvittaessa: Mari Uusluoto p. 050 436 5452.