(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitajia keikkatyöhön kehyskuntiin
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme! 

Etsimme sairaanhoitajia keikkatyöhön ja sijaisuuksiin Uudenmaan alueelle, erityisesti alueille Järvenpää ja Kerava. Halutessasi voit työskennellä myös muilla paikkakunnilla Pk-seudulla aina mahdollisuuksien mukaan. Töitä on pääasiassa terveyskeskuksissa ja työtehtävät ovat monipuolisia.

Toivomme, että olet valmistunut sairaanhoitaja tai ainakin opiskelujen loppuvaiheilla. Sinulla on kokemusta erilaisista tehtävistä ja olet joustava, iloinen sekä ammattimainen työntekijä. Odotamme myös LOVE-osaamista, asiakaslähtöistä palveluosaamista sekä Pegasos-järjestelmän hallintaa. Myös mielenterveys- ja päihdehoitotyön kokemus on etu monissa kohteissa, sekä kokemus itsenäisestä hoidon tarpeen arvioinnista. Tulet toimeen ihmisten kanssa ja kykenet itsenäiseen työhön myös.

Keikkatarjouksia tulee tekstiviestillä ja voit itse päättää mille keikoille haluat mennä ja mahdollisuus myös saada pidempiä sijaisuuksia.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haasteellisia tehtäviä, hyvän palkkauksen ja pääset itse vaikuttamaan omiin työaikoihisi.

Jätä hakemus sivujemme kautta ja kerro itsestäsi sekä osaamisestasi. Lisää tietoja tarvittaessa: Mari Uusluoto p. 0504365452.