Sairaanhoitajia Kangasalle
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

MediPower on luotettava, yli 10 vuotta toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi terveyskeskukset, sairaalat, hoivakodit, palvelutalot ja lääkäriasemat. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain MediPowerin kautta saa työpaikan useampi sata henkilöä, liity energiseen joukkoomme! 

Etsimme asiakkaallemme Kangasalalla sijaitsevaan hoivakotiin sairaanhoitajia 1-2 kuukauden sijaisuuteen alkaen mahdollisimman pian. Työ on kokoaikatyötä ja hyvän tekijän on mahdollista jatkaa työskentelyä yksikössä vakituisessa työsuhteessa!

Työnkuvaus:

Työ pitää sisällään sairaanhoitajan perushoitotyötä vuonna 2016 avatussa hoivakodissa. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä, mutta sinulla on mahdollisuus vaikuttaa myös itse työaikoihisi! 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Työntekijältä edellytetään sairaanhoitajan koulutusta sekä voimassa olevia lääkelupia. Toivomme työntekijältä hyviä vuorovaikutus- sekä tiimityöskentelytaitoja, oma-aloitteisuutta ja vastuuntuntoisuutta. Lisäksi ennen kaikkea oma positiivinen asenne työntekoon sekä asiakaspalveluhenkisyys ovat tässä työssä iso plussa! 

Hakuprosessi:

Mikäli olet kiinnostunut tehtävästä, täytä hakemus sivuillamme. Kerro osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja mitä toivoisit työltäsi! 

Lisätietoja tarvittaessa:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila p. 040 585 5717.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1257489
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kangasala