(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia
Luona Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2019

Ihmisten elämäntilanteet ovat erilaisia. Siksi myös työtehtävämme joustavat niin, että elämä sujuu sekä töissä että siviilissä. Kutsumme sitä #luonaotteeksi.

Tunnet sen jo kättelyssä.

Kesähelteillä Luonassa palvelut jatkuvat kuten muulloinkin. Haemme nyt useita sairaanhoitajia, työterveyshoitajia tai terveydenhoitajia eri mittaisiin vuosilomasijaisuuksiin Rovaniemelle, Ouluun tai Helsinkiin.

Työ Luona Arvioinnissa on puhelimitse tai monikanavaisesti tapahtuvaa terveydenhuollon neuvontaa, hoidon tarpeen arviointia, potilasohjausta sekä ajanvarausta. Palvelua tuotetaan 24/7 yli 40 kokeneen luonalaisen sairaanhoitajan voimin.

Menestyt tehtävässä, jos olet luonteeltasi tiimipelaaja etkä tingi työsi korkeasta laatutasosta. Jos haluat kehittyä terveydenhuollon ammattilaisena ja näet muutokset mahdollisuutena, tämä paikka on kuin sinulle tehty.  Työkokemus sairaanhoitajan tehtävistä esim. päivystyksestä on sinulle hyödyksi, mutta asenteesi ja kykysi oppia kuitenkin ratkaisevat. Puheluja tulee pääosin suomeksi, mutta päivittäin myös englanniksi, joten pääset hyödyntämään myös hyvää englanninkielen osaamistasi. Ruotsin kielen taito on ehdoton plus, sillä palvelemme myös ruotsin kielellä.

Kiinnostuitko? Jos kyllä, toimi nopeasti ja lähetä hakemuksesi jo tänään, sillä haastattelemme ja sopivien kandidaattien löydyttyä teemme valintoja jo hakuajalla. Muistathan mainita hakemuksessa miltä paikkakunnalta haet ensisijaisesti työtä. 

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Lisätietoa

Sonja Nikula, puh. 050 437 0236  ja Maarit Kaartinen, puh. 040 5518892