Sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia rokotetyöhön
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2021

Hei sinä terveydenhuoltoalan ammattilainen! Haluatko päästä auttamaan tärkeässä työssä? Haemme nyt asiakkaallemme kehyskuntien alueelle (Hyvinkää, Järvenpää, Nurmijärvi, Tuusula ym.) sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia rokotustehtäviin. Tässä roolissa tulet työskentelemään pääasiallisesti koronarokotteiden ja potilasseurannan tehtävissä. Tarve rokottajalle jatkuu tästä hetkestä ainakin kesäkuun loppuun saakka.

Työn ja kohteen kuvaus:

Rokotteiden jakeluun etsitää nyt terveydenhuoltoalan ammattilaisia kehyskuntien alueelle rokotuspisteisiin. Työ pitää sisällään rokotteiden valmistelua, pistämistyötä sekä kirjaamista. Työssäsi et ole yksin, sillä sinulla on taustajoukoissa osaavan ja ammattimaisen työtiimin tuki!

Työaika toteutuu pääasiassa ma-pe -akselilla päiväsaikaan ja tehtävään hakevan hoitajan tulisi olla valmis työskentelemään vähintään 3-4 päivänä viikossa. Myös ilta- sekä viikonloppuvuorot ovat mahdollisia, mutta lähtökohtaisesti suurin tarve on arkipäiville.

Peruspalkkaus asettuu kokemuksen mukaan n. 17-20€/h välille. Päälle tulee lomakorvaus (9%) sekä vuorokohtaiset lisät!

Hakijalta toivomme:

Hakijalla tulisi olla esimerkiksi sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto, voimassa olevat lääkeluvat (myös rokoteosio!), sekä mielellään kokemusta rokotetyöstä. Työn aloituksen yhteydessä saat perehdytyksen itse työhön sekä työkohteen käytäntöihin. Oletuksena on, että sinulla on lähtökohtaisesti varma ote rokotetyöhön ja kyky omaksua uudet asiat, kuten potilastietojärjestelmien käyttö, nopeasti. Arvostamme tunnollista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sitoutumista työhön. 

Toivomme, että olet valmis liikkumaan rokotepisteiden välillä, mutta toiveet sijainnista otetaan huomioon! Ajokortti ja oma auto helpottavat liikkumista yksiköiden välillä. 

MediPower tarjoaa:

Tämä työmahdollisuus tarjoaa sinulle hyvän mahdollisuuden kehittyä rokotustyön parissa, jossa työnkuva on ihmisläheistä ja tarkkuutta vaativaa. Työ sopii henkilölle, jolle määräaikainen muutaman kuukauden työ (aloitus helmi-maaliskuussa jatkuen kesäkuuhun 2021) on omaan elämäntilanteeseen sopivin vaihtoehto. MediPowerin HR-tiimi on koko työsuhteesi ajan helposti tavoitettavissa ja valmiina auttamaan tilanteessa kuin tilanteessa. Haastattelut järjestämme helposti etänä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit paikasta, olethan minuun yhteydessä jo tänään! Täytä hakemus sivuillamme, kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tai laita viestiä vaikka WhatsAppissa p. 044 716 4779. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp)

ellen.book@medipower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1421965
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuaika päättyy: 14.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Kirkkonummi, Mäntsälä, Nurmijärvi, Tuusula, Vihti