(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitajia ja Lähihoitajia
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2018
Esperi avasi Kajaaniin uuden kehitysvammaisten kodin toukokuussa 2018. Esperi Koti Puistola tarjoaa ympärivuorokautista autettua asumista kehitysvammaisille ja vammaispalvelun asiakkaille. Puistola on turvallinen ja lämminhenkinen koti, johon omaiset ja ystävät ovat aina tervetulleita. Kodissa on 15 asukaspaikkaa. Esperi Koti Puistolassa asukkaat saavat apua, tukea ja ohjausta yksilöllisen tarpeensa sekä toimintakykynsä mukaan. Asukkaat osallistuvat kodin päivittäisiin toimiin ja arjen askareisiin monipuolisesti. Heitä kannustetaan itsenäisyyteen ja tuetaan osallistumaan omaa elämää koskevaan päätöksentekoon. Asukaskokouksissa asukkaat ideoivat viikko-ohjelmaa ja suunnittelevat tulevia menoja yhdessä ohjaajien kanssa. Toiminnan lähtökohtana on aktiivinen arki, joka on täynnä harrastustoimintaa. Yhdessä käydään keilaamassa sekä konserteissa ja omat harrastukset ja mielenkiinnon kohteet kuuluvat myös ohjelmaan. Arkipäivisin asukkaat osallistuvat päivä-, työ- tai avotyötoimintaan.

Haemme Puistolaan LÄHIHOITAJIA ja SAIRAANHOITAJIA koko- ja osa-aikaisiin, toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Työt ovat 2- ja 3-vuorotyötä ja alkavat sopimuksen mukaan.

Työtehtävänä on asukkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä tukien. Vastuullisen hoitotyön lisäksi työ sisältää mm. omaisyhteistyötä, lääkehoitoa sekä viriketoiminnan kehittämistä ja toteutusta.

Edellytämme soveltuvaa tutkintoa, voimassaolevaa lääkehoidon koulutusta, ensiapukoulutusta ja hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta kehitysvammaisten hoivatyöstä sekä vahvaa sitoutumista työhön. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävästä antaa Miia Heikkinen, puh. 050 4333578


Hakuaika päättyy 25.7.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.