Sairaanhoitajia ja lähihoitajia kuukausipalkkaiseen työhön Helsingin sairaaloihin - Helsingin kaupungin sote-sijaisuudet
Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020

Kiinnostaako sinua vaihteleva ja monipuolinen työ? Tule työskentelemään Helsingin sairaalan vuodeosastoille ja samalla auttamaan Helsingin kaupungin henkilöstön koulutusurakassa, joka syntyy Apotin käyttöönotosta. Haluamme sinut joukkoomme!

Tässä tehtävässä tarvitset aiempaa kokemusta vuodeosastotyöstä. Työskentelet kuukausipalkkaisessa työsuhteessa. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, haluatko työskennellä Laakson, Suursuo vai Malmin sairaalassa. Osasto voi vaihdella päivittäisen tarpeen mukaan. Työvuoroja voi olla tarjolla sairaanhoitajalle myös kotisairaalassa kiinnostuksen ja osaamisen mukaan.

Voimme räätälöidä juuri sinulle sopivan työsuhteen. Voit työskennellä täydellä työajalla tai halutessasi osa-aikaisesti vaikkapa maanantaista keskiviikkoon. Työsuhteen kesto on vähintään 2kk tai 31.5.2021 saakka. Työ on päivä- tai kaksivuorotyötä ma-pe. Kerro toiveesi – Me pyrimme toteuttamaan sen! 

Työn kesto: heti tai sopimuksen mukaan – 31.5.2021 asti  

Työaika: 38,25 t/vk tai osa-aikatyö, päivätyö tai 2-vuorotyö, ma-pe

Palkkaus: sairaanhoitaja vähintään 2765,74 €/kk, lähihoitaja vähintään 2392,71 €/kk + mahdolliset kokemus- ja vuorotyölisät

Tarjoamme

  • Mielenkiintoisen, liikkuvan ja vaihtelevan työn
  • Hyvät työsuhde-edut (liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaetu) yli kolmen kuukauden mittaisessa työsuhteessa

Tarjoamme sinulle myös koulutuksen Apotti-potilastietojärjestelmään sekä uusia uramahdollisuuksia jatkossakin vuosiksi eteenpäin!


Kiinnostuitko jo? Hienoa! Tässä vielä ketä etsimme:

  • Sairaanhoitajia ja lähihoitajia, jolla on aikaisempaa työ- tai harjoittelukokemusta sairaalan vuodeosastolta
  • Sairaanhoitajaopiskelijoita lähihoitajan tehtävään

Onhan sinulla myös

  • Sairaanhoitajan tai lähihoitajan tutkinto sekä Valviran myöntämät ammattioikeudet
  • Sairaanhoitajalla Love- verkkokurssit suoritettuna ja i.v.- luvan näytöt. Jos sinulla ei ole niitä, voit suorittaa kurssit ja näytöt ennen työsuhteen alkua.
  • Pegasos- potilastietojärjestelmäosaamista
  • Työtehtävien hoitamiseen riittävää suomen kielen taitoa
  • Tartuntatautilain mukainen rokotesuoja. Lue lisää vaadittavista rokotuksista: https://www.seure.fi/tartuntat...


Kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi työhakemuksessa. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten hae heti!

Jos olet Seuren nykyinen työntekijä, sinun ei tarvitse täyttää työhakemusta. Keikkanetin tai OmaSeuren työvuoroista valitsemalla kaikki, löydät ’Helsingin kaupungin sote-sijaisuudet’ ja yhdellä klikkauksella voit nopeasti ehdottaa itseäsi tähän sijaisuuteen. Olemme sinuun yhteydessä puhelimitse. Lue lisää täältä: https://www.seure.fi/kampanja/...

 

Hakemustasi odottaen

Seurelaiset

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot