(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitajia ja lähihoitajia Espooseen
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019
Toimenkuva
Oletko ihmisläheinen hoitoalan ammattilainen, joka etsii uusia tuulia ja aitoja kohtaamisia asiakkaiden kanssa? Haluatko työskennellä osana moniammatillista tiimiä kotimaisessa yrityksessä? Mikäli vastasit molempiin kysymyksiin myöntävästi, voit olla etsimämme henkilö!

Etsimme asiakasyrityksellemme osaavia sairaanhoitajia ja lähihoitajia Espooseen vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä tulet toimimaan kehitysvammaisten nuorten tukena päivittäisissä toimissa sekä tarjoamaan heille huolenpitoa henkilökohtaisissa asioissa. Sinulle on tarjolla mielenkiintoinen työ ja yhteen hiileen puhaltava työyhteisö kotoisassa miljöössä.
Odotamme sinulta
Edellytyksenä sairaanhoitajan tai lähihoitajan koulutus sekä voimassa oleva lääkehoidon koulutus. Kiinnostus ja halu kehitysvammaisten kanssa toimimiseen sekä heidän hyvinvointinsa tukemiseen on erittäin tärkeää. Menestyt tehtävässä mikäli tämän lisäksi omaat tiimipelaajan luonteen sekä iloista, tunnollista ja ihmisläheistä asennetta.
Muut tiedot
Aloitus toukokuussa tai sopimuksen mukaan. Palkkaus on erittäin kilpailukykyinen.

Kiinnostuitko? Jos kyllä, hae tehtävää täyttämällä hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkitse tehtävä ”Sairaanhoitajia ja lähihoitajia Espooseen” kiinnostavaksi. Muistathan liittää mukaan myös CV:si. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Essi Mäkinen. Tiedustelut arkisin klo 9-15 essi.makinen@vmp.fi / 040 307 5107.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Essi Mäkinen, essi.makinen@vmp.fi, 0403075107
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 06.05.2019 mennessä.