Sairaanhoitajia asumispalvelutyöntekijöiksi
Aspa Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2019

Sairaanhoitaja, haluatko vakituiseen työsuhteeseen Aspa-koti Villa Huviin Espooseen? 

 

Tarjoamme sinulle työpaikan kotimaisessa, yhteiskunnallisessa yrityksessä. Moniammatillisen tiimin jäsenenä hyödynnät osaamistasi monipuolisesti ja kehität Aspa-kodin arkea yhdessä kanssamme. Henkilöstömitoituksemme Villa Huvissa mahdollistaa asiakkaan aidon kohtaamisen. Aspa-koti Villa Huvissa sairaanhoitajat tekevät pääosin töitä kahdessa vuorossa. 

Työntekijöidemme vapaa-aika ja palautuminen on tärkeää, siksi lomien pitäminen myös työsuhteen alkuaikoina on mahdollista, kun niistä yhteisesti sovitaan. Työhyvinvoinnista pidämme Aspassa huolta tyky-etuun kuuluvalla reilulla liikunta- ja kulttuuriedulla sekä lakisääteistä laajemmalla työterveyshuollolla.  

 

Aspa-koti Villa Huvi on koti, jossa asuu yli 18-vuotiaita kehitysvammaisia nuoria, jotka tarvitsevat runsaasti apua ja tukea kaikissa päivittäisissä toiminnoissa sekä hoitoa ja huolenpitoa henkilökohtaisissa asioissa niin kotioloissa kuin kodin ulkopuolella. Jokaisella asiakkaalla on oma kotinsa, mutta myös mahdollisuus viettää aikaa yhteisissä tiloissa.  

 

Odotamme sinulta sairaanhoitajan koulutusta, rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin, lääkehoito-osaamista sekä sitoutumista Aspan arvoihin sekä henkilökeskeiseen toimintatapaan. Tarjoamme sinulle tarvittaessa ensiapu-, hygieniapassi- sekä Avekki-koulutuksen. 

 

Työn toivottu aloitus on toukokuussa 2019 tai sopimuksen mukaan. Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tes:n mukaisen palkan lisäksi maksamme erillisen tehtäväkohtaisen lisän.

 

Lisätietoja voit kysyä palveluesimies Hanna-Mari Raatikaiselta, hanna-mari.raatikainen@aspa.fi tai p. 040 689 1233.  

Hakuaika päättyy 30.4.2019. Tervetuloa Aspaan! 

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1251490
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo
  • Lisätietoja antaa: Hanna-Mari Raatikainen, hanna-mari.raatikainen@aspa.fi tai p. 040 689 1233.