(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja/tiimivastaava
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018
Esperin Palvelukeskus Päivälehto tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua, päivä- ja työtoimintaa sekä avohuollon ohjausta pääasiassa kehitysvammaisille henkilöille. Asukaspaikkoja on 26. Palvelukeskus sijaitsee Hartolan keskustan tuntumassa. Asukkaille luodaan mielekäs arki ja heitä kannustetaan osallistumaan palvelukodin arjen askareisiin, yhdessäoloon ja harrastustoimintaan. Henkilökunta tukee arjen askareista selviämistä ja on paikalla auttamassa sekä turvaamassa asumista. Kokeneet hoitajat ovat tiimityöhön motivoituneita vammaistyön ammattilaisia, jotka toteuttavat hyvää ja ihmisarvoa kunnioittavaa hoivaa ja huolenpitoa asukkaille.

Haemme nyt Palvelukeskus Päivälehtoon ammattitaitoista ja motivoitunutta SAIRAANHOITAJAA/TIIMIVASTAAVAA kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Työtehtävänä on asukkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä tukien. Vastuullisen hoitotyön lisäksi työ sisältää mm. omaisyhteistyötä, lääkehoitoa sekä viriketoiminnan kehittämistä ja toteutusta. Tiimivastaavana otat myös vastuuta tiimin toimivuudesta ja työn organisoinnista. Lisäksi toimit yksikönpäällikön oikeana kätenä erilaisilla tehtävissä. Tehtävänkuvassa otetaan huomioon hakijan oma osaaminen ja vahvuudet.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa, lääkehoidon koulutusta ja hygieniapassia. Arvostamme aiempaa kokemusta kehitysvammaisten hoitotyöstä. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperi tarjoaa ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Heidi Johnson, heidi.johnson@esperi.fi tai p.050 9179964.

Hakuaika päättyy 21.10.2018.


Esperi on Savuton Työpaikka.