(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja/Tiiminvetäjä
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018
Esperi Hoivakoti Brahe on vuonna 2015 valmistunut hoivakoti Turussa. Brahe tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille sekä muistisairaille. Hoivakodissa on 4 ryhmäkotia, yhteensä 56 asukaspaikkaa. Vakituisen asumisen ohella palveluvalikoimaamme kuuluu myös lyhytaikainen asumispalvelu. Brahe sijaitsee kauniissa ja rauhallisessa ympäristössä, Turun keskustan läheisyydessä Länsikeskuksessa.

Haemme nyt Hoivakoti Braheen ammattitaitoista ja motivoitunutta SAIRAANHOITAJAA/ TIIMINVETÄJÄÄ kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Työ on pääasiassa päivätyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on vastuullista ja monipuolista hoiva- ja asiakaspalvelutyötä. Päivittäisen hoitotyön ja omaisyhteistyön lisäksi hyödynnät sairaanhoidollista osaamistasi mm. lääkehoitoon liittyvissä tehtävissä ja pääset kehittämään yksikön toimintaa. Sinulla on vahva näkemys hyvästä ja laadukkaasta arjesta hoivatyössä.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa (AMK), voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.
Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikääntyneiden, muistisairaiden hoivatyöstä sekä lähiesimiestyöstä.
Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperi tarjoaa ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Yksikönpäällikkö Anja Aaltonen, puh. 040-163 4881, anja.aaltonen@esperi.fi.

Hakuaika päättyy 16.9.2018. Käsittelemme hakemuksia heti, joten toimi nopeasti!

Esperi on savuton työpaikka.