(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja/tiiminvetäjä
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2018
Esperi koti Hannilanpirtti on avattu joulukuussa 2016. Hannilanpirtti tarjoaa ympärivuorokautista autettua asumista 15 kehitysvammaiselle henkilölle. Hannilanpirtti sijaitsee rauhallisella ja viihtyisällä asuinalueella Kalajoella. Jokaisella asukkaalla on oma tilava huone ja esteetön kylpyhuone. Yhteiset ruokailu- ja seurustelutilat ovat avarat ja kodinomaiset. Autettuun asumispalveluun kuuluvat ympärivuorokautinen apu, ravitsevat ateriat, toimivat tukipalvelut ja monipuolinen harrastus- ja viriketoiminta.

Haemme reipasta, sydämellistä ja ammattitaitoista SAIRAANHOITAJA-TIIMINVETÄJÄÄ kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteiseen. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja alkaa sopimuksen mukaan.

Sairaanhoitajan tehtävään kuuluu asiakkaiden avustaminen arjen askareissa toimintakykyä ylläpitävästi. Työ on vastuullista ja sisältää mm. omaisyhteistyötä ja lääkehoitoa.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa, hygieniapassia ja lääkehoidon koulutusta. Tehtävään palkkaamisen edellytys on tartuntatautilain edellytykset täyttävä rokotussuoja.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta kehitysvammatyöstä. Pidämme myös tärkeänä kiinnostustasi kehitysvammaisten kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa ja omatoimisuutensa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa kasvavaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Eija Mäntylä, puh. 050-5709752, eija.mantyla@esperi.fi

Hakuaika päättyy 29.4.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.