(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja/Tiiminvetäjä
Esperi Care Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018
Esperi Palvelukoti Kivipuisto tarjoaa turvallisen kodin henkilöille, joiden fyysinen, psyykkinen tai sosiaalinen toimintakyky on alentunut. Palveluvalikoimaan kuuluu ympärivuorokautinen asumispalvelu ja kevyempi palveluasuminen. Kivipuisto sijaitsee vehreässä ympäristössä, hyvien liikenneyhteyksien ja Järvenpään kaupungin palveluiden äärellä.

Haemme Palvelukoti Kivipuisto SAIRAANHOITAJA/TIIMINVETÄJÄÄ kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on luonteeltaan 2-vuorotyötä ja se alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä on monipuolinen ja sisältää mm. omaisyhteistyötä ja asukkaittemme avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Tehtävään kuuluu päivittäinen hoitotyö ja sairaanhoidollisen osaamisen hyödyntäminen mm. lääkehoitoon liittyvissä asioissa. Pääset myös kehittämään yksikön toimintaa.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa, voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta sekä hygieniapassia. Arvostamme aikaisempaa kokemusta hoivatyöstä ja lähiesimiestyöstä. Pidämme tärkeänä kiinnostusta ikääntyneiden kanssa toimimiseen ja heidän hyvinvointinsa tukemiseen. Toivomme sinulta iloista, oma-aloitteista ja tunnollista asennetta työn tekemiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja antoisan tehtäväkokonaisuuden laadukkaassa työympäristössä osaavien alan ammattilaisten kanssa. Tukenasi toimii työyhteisö, jossa on avoin, iloinen ilmapiiri ja mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. Esperissä saat ison yrityksen työsuhde-edut.

Tervetuloa kannustavaan ja iloiseen joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Sanna Soini p.050 325 8165 tai sanna.soini@esperi.fi

Haku päättyy 18.3.2018.

Esperi on Savuton Työpaikka.