(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2020

Tehtävän kuvaus

Kiinnostaako sinua monipuolinen, itsenäinen ja haastava työ kotihoidossa? Oletko tiimin toiminnan ja asiakastyön kehittämisestä kiinnostunut sairaanhoitaja? Tarjoamme sinulle tähän mahdollisuuden Koskela 3 kotihoidossa.

Haemme sairaanhoitajaa vakinaiseen toimeen. Tiimissämme sinulla on mahdollisuus toteuttaa ammatillista osaamistasi laajasti osallistumalla kanssamme kotihoidon monipuoliseen työhön. Itseohjautuvan tiimitoiminnan ja asiakastyön sujuvuuden jatkuva kehittäminen on meille tärkeää.

Tiimin sairaanhoitajana toimit sairaanhoidollisena asiantuntijana ja tuet lähihoitajiamme vastuuhoitajan tehtävissä sekä päivittäisessä osaamisen varmistamisessa. Vastaat vaativimmista sairaanhoidollisista toimenpiteistä, mutta osallistut myös asiakkaidemme perushoitoon sekä heidän jatkuvaan terveydentilan arviointiin. Suunnittelet ja koordinoit asiakkaiden kokonaisvaltaista hoitoa yhdessä lääkärin ja moniammatillisen tiimin kanssa.

Meillä saat sairaanhoitajan tehtäviin tarpeittesi mukaan räätälöidyn perehdytyksen. Teemme Koskelassa tiimien välistä yhteistyötä, minkä ansiosta kollegiaalista tukea on luontevasti saatavilla myös muista tiimeistä. Tarjoamme sinulle suuren työnantajan henkilöstöedut, mm. työsuhdematkalippuedun, ammattiasi tukevaa koulutusta, työterveyshuollon palvelut sekä erilaisia työnantajan tukemia harrastusmahdollisuuksia. Avustamme sinua tarvittaessa myös työsuhdeasunnon hankinnassa.

Kelpoisuus: Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi. Haastattelut suoritetaan hakuaikana.

Vallitsevan tilanteen vuoksi ensimmäinen haastattelu toteutetaan videoyhteyden kautta Skypen, RecRightin tai TEAMSin välityksellä. Mikäli videoyhteys ei ole mahdollinen, haastattelu voidaan käydä puhelimitse. Hakija tavataan kuitenkin kasvokkain ennen valintapäätöksen tekemistä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoidon ohjaajat Marko Laukkanen p. 09 310 60545 ja Johanna Mäntyniemi p. 09 310 43949