Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

Tehtävän kuvaus

Tiimimme kasvaa viidennellä sairaanhoitajalla/terveydenhoitajalla!

Haemme Haaga 1 kotihoitoon kotihoidosta kiinnostunutta sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 9.12.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Haaga 1 lähipalvelualue sijaitsee vehreässä Pikku-Huopalahdessa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Asiakkaat asuvat 1,5 km säteellä kotihoidon toimistolta Pikku-Huopalahden, Etelä-Haagan ja Niemenmäen alueella. Matkat voit taittaa kävellen, pyörällä tai autolla. Käytössämme on myös kaksi sähköpyörää.

Sairaanhoitajana/terveydenhoitajana toimit tiimin sairaanhoidollisena asiantuntijana, tuet tiimin lähihoitajia vastuuhoitajan tehtävässään sekä suunnittelet, toteutat ja arvioit asiakkaan hoitoa yhdessä lääkärin ja vastuuhoitajan kanssa. Työssäsi tarvitset itsenäistä työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Suunnittelet itsellesi työpäivän kotihoidon toimintatapoja noudattaen. Työ mahdollistaa ammattitaidon laajan käytön ja itsenäisen asioista päättämisen, tiimin tukea unohtamatta. Perehdytämme sinut terveydenhoitajan/sairaanhoitajan työhön kotihoidossa.

Työyhteisömme on positiivinen, avoin ja toimiva, pyrimme kuuntelemaan ja kunnioittamaan työtoveria. Meillä työskentelee 21 lähi- tai perushoitajaa, pian 5 sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa, työnsuunnittelija ja kotihoidon ohjaaja. Tiimimme on jaettu neljään pikkutiimiin, jota kutakin tiimiä luotsaa oma sh/th. Meillä on myös oma fysioterapeutti, jonka kanssa kehitämme hoitotyötä kuntouttavaan suuntaan.

Haaga 1 kotihoidossa voit tehdä halutessasi Voima-hankkeen mukaisia työvuoroja, jolloin työpäivät ovat 9 tunnin mittaisia ja vapaapäiviä on 8 päivää / 3 viikkoa. Työ 2-vuorotyötä painottuen arkiaamuihin.

Tarjoamme sinulle Helsingin kaupungin laajat työsuhde-edut, kuten koulutusmahdollisuudet, työssä kehittymisen, bussilippuedun ja turvallisen työsuhteen.

Kelpoisuusehto:

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.


Luemme eduksi:
Kotihoidon kokemuksen
Pegasos- ja RAI-osaamisen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Vs. kotihoidon ohjaaja Maiju Rantala p. 050 326 4331, maiju.rantala@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1313543
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.11.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki