(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Tehtävän kuvaus


Kiinnostaako sinua monipuolinen ja itsenäinen työ tiimin tuella? Haluatko kehittää osaamistasi ja kokeilla uutta? Kotihoidossa tämä kaikki on mahdollista.

Haemme sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa sijaisuuteen Töölö 4 lähipalvelualueelle. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työn, jossa pääset hyödyntämään laajasti ammattitaitoasi. Saat kattavan ja riittävän perehdytyksen työhösi tiimin muilta sairaanhoitajilta.

Sairaanhoitajana/terveydenhoitajana toimit asiakkaiden hoidon sairaanhoidollisena asiantuntijana ja tuet lähihoitajia vastuuhoitajan tehtävissä. Vastaat myös sairaanhoidollisista toimenpiteistä, joissa vaaditaan erityisosaamista. Asiakkaiden perushoito sekä heidän terveyden- ja sairaanhoidollinen arviointi, hoidon suunnittelu ja koordinointi yhdessä lääkärin ja vastuuhoitajan kanssa kuuluu päivittäisiin tehtäviisi.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa jättämällä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Luemme eduksi


Jaksotyö, 2-vuorotyö