(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme toimintakykyä tukevasta hoitotyöstä kiinnostunutta, monipuolista ja haastavaa työtehtävää etsivää sairaanhoitajaa tai terveydenhoitajaa Kontula 3 lähipalvelualueelle. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan ja se kestää 6.7.2020 saakka.

Asiakkaamme asuvat maantieteellisesti laajalla alueella Kontulan, Mellunmäen, Fallpakan, Östersundomin ja Landbon alueilla. Meillä pääset työskentelemään monipuolisen asiakaskunnan kanssa hyödyntäen sairaanhoidollista osaamistasi sekä oppimaan uutta.

Tehtäviisi kuuluvat päivittäiset asiakaskäynnit kotihoidon asiakkaille, moniammatillinen yhteistyö asiakasta hoitavien tahojen kanssa sekä asiakkaiden voinnin seuranta ja arviointi yhdessä tiimin kanssa. Toimit tiimin tukena sairaanhoidollisissa tehtävissä ja otat vastaan sairaanhoidollisten toimenpiteiden näyttöjä.

Työyhteisömme on nuorekas, huumorintajuinen ja kehitysmyönteinen. Huomioimme yksilölliset toiveesi työn ja yksityiselämän yhteensovittamiseksi.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto, aiempi opistotason tutkinto, erikoissairaanhoitajan tutkinto, terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.


Luemme eduksi


ajokortin ja ajotaidon.