(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Tehtävän kuvaus


Meillä on avautuu sairaanhoitajalle/terveydenhoitajalle vakituinen toimi syyskuussa.

Kotihoidon toimisto sijaitsee Munkkiniemen terveysaseman yhteydessä, ja asiakkaat asuvat Munkkivuoren alueella.

Sairaanhoitajana huolehdit asiakkaan hoidosta ja hoidontarpeen arvioinnista yhdessä muun tiimin kanssa toimien sairaanhoidollisena asiantuntijana. Kotihoidossa sinulta edellytetään lääkehoitotentin suorittamista, ja lisäksi tarvitset koulutuksen ja näytöt Marevan määritykseen ja sairaanhoitajana rokottamiseen.

Toivomme sinulta reipasta ja itseohjautuvaa asennetta, kehittämismyönteistä toimintatapaa ja halua hoitaa työsi parhaalla mahdollisella tavalla, asiakkaan parhaan huomioiden.
Meiltä saat tiimin tuen ja riittävän perehdytyksen, iloisen ja yhdessä toimivan työyhteisön, joka haluaa välillä myös nauraa yhdessä työn lomassa.

Toimimme itseohjautuvasti, ja meillä sinun on mahdollista tehdä Voiman mukaisia työvuoroja, jossa tekemällä hieman pidempää päivää, tulee kaksi vapaapäivää enemmän kolmeen viikkoon.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2660,20 e/kk