(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja/Terveydenhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2019

Tehtävän kuvaus


Oletko kiinnostunut vaihtelevasta sairaanhoitajan työstä? Meillä on vielä yksi sairaanhoitajan/terveydenhoitajan paikka vapaana, juuri Sinulle!

Sairaanhoitajana/terveydenhoitajana Lännen resurssipoolissa tulet kohtaamaan päivittäin uusia asiakkaita ja toimit eri työyhteisöissä. Tule vahvistamaan Lännen palvelualueen kotihoidon sairaanhoidollista osaamista!

Saat työskennellä itsenäisesti ja keskittyä asiakastyöhön, sekä osallistua työtavan kehittämiseen. Tulet toimimaan Läntisen ja lounaisen kotihoidon lähipalvelualueiden sairaan-/terveydenhoitajien varahenkilönä. Tiimien varahenkilö tarpeet vaihtelevat yhdestä vuorosta hieman pidempikestoisempiin sijaistuksiin. Teemme yhteistyötä Seure henkilöstöpalvelujen kanssa ja saat vuorojen sijoituskohteet tekstiviestinä työpuhelimeesi.

Jos haluat nähdä ja kuulla lisää, miksi resurssipoolin työntekijät ovat valinneet tämän työn, ja samalla kurkistaa mahdollisia uusia työkavereitasi, katso video tämän ilmoituksen linkistä.

Uudet työntekijämme ovat kokeneet saaneensa hyvän perehdytyksen tiimissä ja olleensa tervetulleita työyhteisöön. Lähipalvelualueilla on koettu työhyvinvoinnin lisääntyneen resurssipoolin toiminnan käynnistymisen jälkeen. Lännen resurssipooli sai erinomaiset tulokset edellisessä Kunta 10 tutkimuksessa.

Tarjoamme sinulle
- hyvän perehdytyksen sairaan-/terveydenhoitajan työhön kotihoidossa
- mahdollisuuden oppia uutta
- kattavat täydennyskoulutusmahdollisuudet
- apua työsuhdeasunnon hankintaan
- Helsingin kaupungin henkilöstöedut, joista lisätietoja helsinkirekry.fi.

Täytä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto, aiempi opistotason tutkinto, erikoissairaanhoitajan tutkinto, terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2 686,80 e/kk