(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Tehtävän kuvaus


Munkkiniemi 3 lähipalvelualueelle haetaan reipasta ja monipuolista työtehtävää etsivää sairaanhoitajaa tai terveydenhoitajaa.

Työ painottuu arkiaamuihin. Tarjoamme hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet, suuren työnantajan henkilöstöedut ja hyvän työporukan johon kuuluu lähihoitajia, sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia. Kotihoidon toimisto sijaitsee Munkkiniemen palvelutalon yhteydessä, ja asiakkaat asuvat toimiston välittömässä läheisyydessä. Välimatkat kuljemme pyörällä tai kävelleen.

Sairaanhoitajana/terveydenhoitajana huolehdit asiakkaan hoidosta ja hoidontarpeen arvioinnista yhdessä muun tiimin kanssa toimien sairaanhoidollisena asiantuntijana. Kotihoidossa sinulta edellytetään lääkehoitotentin suorittamista, ja lisäksi tarvitset koulutuksen ja näytöt Marevan määritykseen ja sairaanhoitajana rokottamiseen.

Toivomme sinulta avointa ja positiivista asennetta, kehittämismyönteistä toimintatapaa ja halua hoitaa työsi parhaalla mahdollisella tavalla, asiakkaan parhaan huomioiden. Meiltä saat tiimin ja esimiehen tuen sekä riittävän perehdytyksen. Sinun on mahdollista tehdä Voiman mukaisia työvuoroja. Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2 686,80 e/kk