(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme mukavaan tiimiimme kotihoidosta innostunutta terveydenhoitajaa tai sairaanhoitajaa määräaikaiseen sijaisuuteen 31.12.2019 saakka. Työ alkaa 5.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Työ on kaksivuorotyötä sisältäen ilta- ja viikonloppu- sekä varallaolovuoroja, mutta painottuu kuitenkin arjen aamuvuoroihin. Tulevina kollegoinasi toimii tiimin 2 sairaanhoitajaa sekä 12 lähihoitajaa. Henkilöstömme on ollut pysyvää ja ammattitaitoista. Tiimin maantieteellinen alue on pieni ja asiakkaat asuvat kävelymatkan päässä.

Terveydenhoitajana tai sairaanhoitajana toimit kotihoidossa sairaanhoidon, terveydenhoidon ja ennaltaehkäisevän hoitotyön asiantuntijana sekä tiimin tukena sairaanhoidollisissa tehtävissä. Työ kotihoidossa on vaativaa ja laaja-alaista hoitotyötä, joka mahdollistaa itsenäisen työskentelyn. Suunnittelet itsellesi työpäivän kotihoidon toimintatapoja noudattaen.

Tehtäviisi kuuluvat päivittäiset asiakaskäynnit kotihoidon asiakkaille, arvioiva hoitotyö sekä moniammatillinen yhteistyö asiakasta hoitavien tahojen kanssa. Näihin sinut perehdytetään ja koulutetaan työsuhteen aikana. Perehdytys on jatkuvaa ja työkaverit ovat aina apuna ja tukena. Työssä käytetään apuna uutta terveydenhoidon teknologiaa, mm. etähoitoa, etäryhmiä ja toiminnanohjausjärjestelmää sekä sähköistä ovenavaamisjärjestelmää. Lisäksi sinulla on mahdollisuus kannettavan käyttöön asiakaskäynneillä. Asiakasmatkoja varten tarjoamme sinulle polkupyörän käyttöön, sähköllä tai ilman. Myös talon auto on tarvittaessa käytössä.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja sopivuutta moniammatillisessa tiimissä toimimiseen. Olet etsimämme henkilö, mikäli omaat myönteisen asenteen työtä kohtaan ja sinulla on sairaanhoidollista osaamista, haluat oppia uutta ja kehittää työtä. Arvostamme monipuolista kokemusta, mutta tärkeintä on asenne ja ammattitutkinto.

Koskelan kotihoidossa työskentelee 57 hoitoalan ammattilaista ja 3 kotihoidon esimiestä. Teemme yhteistyötä yli tiimirajojen. Työsi tukena sinulla on lisäksi lääkäri, fysioterapeutti, sosiaalityöntekijä sekä laaja verkosto ammattilaisia mm. monipuolisesta palvelukeskuksesta sekä terveysasemalta.

Työtilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Koskelan monipuolisen palvelukeskuksen alueella.

Olemme mukana kehittämässä tiimejä itseohjautuvampaan suuntaan ja meillä on mahdollisuus vaikuttaa omiin työvuoroihin yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla, jossa työntekijät itse laativat työvuorot. Esimiestyössä kehitämme jaettua johtajuutta. Teemme yhteistyötä myös Koskelan monipuolisen palvelukeskuksen kanssa Keskisen lähialuemalli-pilotissa. Pilotin aikana etsimme uusia toimintatapoja "yhteinen työ - yhteinen asiakas" teemalla.

Tarjoamme sinulle turvallisen työsuhteen, hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Helsingin kaupungin kotihoidon työntekijöiden palkka on kilpailukykyinen. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteesta www.helsinkirekry.fi.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto, aiempi opistotason tutkinto, erikoissairaanhoitajan tutkinto, terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Luemme eduksi


jaksotyö