(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2019

Tehtävän kuvaus


Vuosaari 2 lähipalvelualueelle haetaan toimintakykyä tukevasta hoitotyöstä kiinnostunutta ja monipuolista ja haastavaa työtehtävää etsivää sairaanhoitajaa tai terveydenhoitajaa.

Työ painottuu arkiaamuihin sisältäen myös ilta- ja viikonlopputyötä sekä varallaoloa.
Tarjoamme hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet, suuren työnantajan henkilöstöedut ja hyvän työporukan johon kuuluu lähihoitajia, sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia.

Meillä pääset työskentelemään monipuolisen asiakaskunnan kanssa ja hyödyntämään sairaanhoidollista osaamistasi sekä oppimaan uutta. Tehtäviisi kuuluvat päivittäiset asiakaskäynnit kotihoidon asiakkaille, moniammatillinen yhteistyö asiakasta hoitavien tahojen kanssa ja asiakkaiden voinnin seuranta ja arviointi yhdessä tiimin kanssa. Toimit tiimin tukena sairaanhoidollisissa tehtävissä ja otat vastaan sairaanhoidollisten toimenpiteiden näyttöjä.

Kiinnostuitko? Hae rohkeasti paikkaa, jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.
Kerromme mielellämme lisää, jos jokin jäi mietityttämään. Meillä saat hyvän perehdytyksen sekä tiimin ja esimiehen tuen.

Työn aloituspäivä sopimuksen mukaan

Haastatteluja järjestetään jo mahdollisesti hakuaikana.

Kelpoisuusehto


Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2 686,80 e/kk