(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019

Tehtävän kuvaus


Kiinnostaako sinua monipuolinen ja itsenäinen työ tiimin tuella? Haluatko kehittää osaamistasi ja kokeilla uutta? Kotihoidossa tämä kaikki on mahdollista.

Haemme sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa sijaisuuteen Pitäjänmäki 1 lähipalvelualueelle. Toimistomme sijaitsee Pitäjänmäellä hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työn, jossa pääset hyödyntämään laajasti ammattitaitoasi. Saat kattavan ja riittävän perehdytyksen työhösi ja tehtäviisi tiimin muilta sairaanhoitajilta.

Tiimissä roolisi sairaanhoitajana on toimia asiakkaiden hoidon sairaanhoidollisena asiantuntijana ja tukea lähihoitajia vastuuhoitajan tehtävissä. Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden perushoidon lisäksi asiakkaan terveyden- ja sairaanhoidollinen arviointi, hoidon suunnittelu ja koordinointi yhdessä hoitavan lääkärin ja vastuuhoitajan kanssa.

Sairaanhoitaja vastaa sairaanhoidollisista toimenpiteistä, joissa vaaditaan erityisosaamista ja tarvittaessa toimii asiakkaan vaativan sairaanhoidollisen tarpeen mukaan sovitun ajan asiakkaan vastuuhoitajana. Työtehtäviin kuuluu myös esimiehen sijaistaminen tämän ollessa poissa.

Työ painottuu arkiaamuihin sisältäen myös ilta- ja viikonlopputyötä sekä varallaoloa.
Kehitämme työtä jatkuvasti mm. Lean-menetelmiä käyttäen. Tarjoamme lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Hae rohkeasti paikkaa, jätä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.
Kerromme mielellämme lisää, jos jokin jäi mietityttämään. Käy vilkaisemassa myös facebooksivut osoitteessa: https://fi-fi.facebook.com/lantinenjalounainenkotihoito/

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.
Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


jaksotyö