(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2019

Tehtävän kuvaus


Meillä on avautumassa sairaanhoitajan/terveydenhoitajan vakituinen toimi - Sinä, joka olet aina haaveillut itsenäisestä työstä, hyvistä työkavereista ja kehittämismyönteisestä työyhteisöstä, nyt on tilaisuutesi!

Toimit kotihoidossa sairaanhoidon, terveyden edistämisen ja ennaltaehkäisevän hoitotyön asiantuntijana. Työhösi kuuluu mm. sairaanhoidollinen asiakastyö, arviointikäyntien tekemistä alueen asiakkaille, ja työntekijöiden osaamisen varmistamista sairaanhoidollisten näyttöjen vastaanottajana. Työ sisältää vähäisessä määrin myös ilta-ja viikonlopputyötä sekä varalla oloa. Käytämme PegasosMukana-tietojärjestelmää.

Tukenasi asiakastyössä on koko alueemme henkilöstö, esimies ja yhteistyökumppanit.

Haaga 4 lähipalvelualueen tiimitilat sijaitsevat Lassilassa, lähellä Pohjois-Haagan asemaa. Tiimitilamme ovat avarat ja viihtyisät, samasta osoitteesta käsin työskentelevät myös Haaga 5 kotihoidon tiimi.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- sekä tiimityötaitoja. Tarjoamme sinulle riittävän perehdytyksen.

Täytä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto


Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto, aiempi opistotason tutkinto, erikoissairaanhoitajan tutkinto, terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Jaksotyö, 116h 15min / 3 viikkoa