(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Tehtävän kuvaus


Olemme kiva ja moniammatillinen Viiskulma 3, Sibelius-tiimi Helsingistä. Hoidamme Töölö-Kamppi-Ruoholahti-Eira-Kruunuhaka-Katajanokan alueen asiakkaita sekä suomeksi että ruotsiksi.

Etsimme sinua sairaanhoitaja/terveydenhoitaja vakinaiseen tehtävään.

Toivomme, että olet kiinnostunut työskentelemään ikäihmisten parissa ja että sinulla on positiivinen asenne omaan ammattiisi ja luot hyvää työilmapiiriä työpaikalle. Olet itsenäinen ja itseohjautuva, mutta osaat työskennellä myös isossa ryhmässä. Perehdytämme sinut työhösi, saat liikkua tiimimme sairaanhoitaja/terveydenhoitajan rinnalla ja tutustua työhömme ja asiakkaisiimme.

Sairaanhoitajana/terveydenhoitajana kotihoidossa sinulla on tärkeä ja sisältörikas työ. Toimit kotihoidossa sairaanhoidon, terveyden edistämisen ja ennaltaehkäisevän hoitotyön asiantuntijana. Huolehdit oman tiimisi osaamisesta näyttöjen vastaanottajana. Työssä painottuu kuntoutusta tukeva hoitotyö. Tukenasi tiimimme muut sairaanhoitajat/terveydenhoitajat, koko muu henkilöstö sekä laaja yhteistyökumppaneiden verkosto.

Työvuorot painottuvat pääosin arkiaamuihin, mutta myös ilta- ja viikonloppuvuoroja sekä varallaoloa on toisinaan.

Tarjoamme sinulle turvallisen työsuhteen, hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet, kielilisän sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa.

Lähetäthän hakemuksesi sähköisen järjestelmämme kautta osoitteessa helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto


Terveydenhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen ja ruotsin kielen hyvä suullinen ja suomen kielen tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Jaksotyö