(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Tehtävän kuvaus


Olemme kiva ja moniammatillinen Viiskulma 3, ruotsinkielinen Sibelius-kotihoitotiimi Helsingistä. Hoidamme Töölö-Kamppi-Ruoholahti-Eira-Kruunuhaka-Katajanokan alueen asiakkaita.

Etsimme sinua positiiviseen jengiimme sairaanhoitajan/terveydenhoitajan vakinaiseen tehtävään.

Olet kiinnostunut työskentelemään vanhusten parissa, sinulla on positiivinen asenne omaan ammattiin ja tuotat hyvää työilmapiiriä työpaikalle. Olet itsenäinen ja itseohjautuva, mutta osaat työskennellä myös isossa ryhmässä. Perehdytämme sinut työhösi, saat liikkua viikon sairaanhoitajan rinnalla ja tutustua työhömme ja asiakkaisiimme.

Terveyden/sairaanhoitajana kotihoidossa sinulla on tärkeä ja sisältörikas työ. Toimit kotihoidossa sairaanhoidon, terveyden edistämisen ja ennaltaehkäisevän hoitotyön asiantuntijana. Huolehdit oman kotihoitotiimisi osaamisesta näyttöjen vastaanottajana. Työssä painottuu kuntoutusta tukeva hoitotyö. Tukenasi on alueemme muut sairaahoitajat, alueen koko henkilöstö sekä koko laaja yhteistyökumppaneiden verkosto.

Työvuorot painottuvat pääosin arkiaamuihin, mutta myös ilta- ja viikonloppuvuoroja sekä varallaoloa on toisinaan.

Tarjoamme sinulle turvallisen työsuhteen, hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet, kielilisän sekä suuren työantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteesta helsinkirekry.fi.

Lähetäthän hakemuksesi sähköisen järjestelmämme kautta www.helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto


Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto, aiempi opistotason tutkinto, erikoissairaanhoitajan tutkinto, terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena suomen ja ruotsin kielen hyvä suullinen taito ja tyydyttävä suomen kielen kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2565.20 euroa/kk