(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja
Luona Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

Kasvata omaa terveydenhuollon asiantuntemustasi Luonassa!

Meillä pääset työskentelemään vaihtelevien ja haastavien terveydenhuollon työtehtävien parissa. Vastaanottokeskuksen terveydenhoitoyö on arkisin tapahtuvaa ja käytössäsi on liukuva työaika. Haemme keikkalaisia lyhyimpiin ja pidempiin sijaisuuksiin.

Tärkein tehtäväsi on tarjota terveydenhoidollinen asiantuntemuksesi asukkaidemme käyttöön. Teet asukkaillemme terveystarkastuksia sekä autat akuuteissa sairaustapauksissa ensihoidossa ja hoidon tarpeen arvioinnissa.

Olemme ylpeitä työmme laadusta ja odotamme myös sinulta sairaanhoitajan/terveydenhoitajan pätevyyttä sekä kokemusta kentältä. Psykiatrinen osaaminen katsotaan eduksi. Tärkein työvälineesi on kuitenkin asenteesi. Meillä viihdyt, mikäli et hätkähdä muuttuvia tilanteita ja et arasta itsenäistä työskentelyä ja päätöksentekokykyä. Olemme Luonalla ylpeitä #rohkeudestamme tehdä asioita uudella otteella ja tätä ominaisuutta toivomme myös sinulta, uskallusta kyseenalaistaa oma toiminta ja tutut toimintamallit. Emme harrasta byrokratiaa ja pitkiä päätöksentekoja vaan tartumme nopeasti mahdollisuuksiin ja kokeilemme uusia asioita. #Ammatillisuus on työmme sydämessä ja näkyy kohtaamisissa, päätöksenteossa ja hyvinvoinnissa. Ammatillinen luonalainen on työyhteisön jäsenenä muista välittävä ja osaa tuoda omaa ammattitaitoaan esiin sekä jakaa omaa osaamistaan muille. Osa ammatillisuutta on myös omasta hyvinvoinnista huolehtiminen, toivomme sinulta kykyä rajata omaa työtäsi. #Luottamus on kaikkien arvojemme perusta. Emme harrasta mikromanagerausta ja kyttäämistä vaan luotamme luonalaisina toisiimme ja siihen, että jokainen hoitaa omat vastuualueensa. #Inhimillisyys näkyy kohtaamisissa, kohtaamme jokaisen taustasta riippumatta yhtä arvokkaasti. Toivomme myös sinulta kykyä olla läsnä ja kuunnella toista unohtamatta joidenkin tilanteiden vaativaa jämäkyyttä.

Minkälaista työkaveria etsimme muuten? Me etsimme sinua positiivista tiimipeluria, joka omalla persoonallasi tuot meille ilonaiheita ja naurun purskahduksia arjen keskelle. Emme etsi meille täydellistä henkilöä vaan sinut, joka tuntee omat vahvuutensa mutta myös omat kehittymiskohteensa.

Miksi hakisit meille? Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön, mukavat työkaverit, laadukkaan perehdytyksen, kilpailukykyisen palkan ja ennen kaikkea kokemuksen rikastuttamaan taustaasi. Tässä tehtävässä pääset tarjoamaan ammattitaitosi sitä kipeimmin kaipaavien avuksi. Mikäli ilmoitus sai sinut innostumaan, toivomme kuulevamme sinusta pian. Jätä siis hakemuksesi järjestelmäämme jo tänään, sillä haastattelemme jo hakuajalla.  Viimeinen hakupäivä 31.10.2018. Kerrothan hakemuksessa milloin pystyisit aloittamaan meillä. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä voit olla yhteydessä HR konsultti Julia Larkkaan, puh: 0505595435. Toivottavasti kuulemme sinusta.

Millaisia urapolkuja tarjoamme Luonassa? Käy kurkkaa uratarinoitamme: https://www.luona.fi/luonalaiset/uratarinat/