(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme Töölö 3 kotihoitoon terveydenhoitajaa tai sairaanhoitajaa vakinaiseen tehtävään, aloitus syyskuussa.

Tiimimme työskentelevät viihtyisissä tiloissa Mechelininkadulla, Taka-Töölön alueella.

Meillä työskentelet laaja-alaista ja asiakaslähtöistä työtä tehden moniammatillisessa kotihoitotiimissä. Tiimiin kuuluu helmikuusta lähtien 4 terveydenhoitajaa/ sairaanhoitajaa ja 17 lähihoitajaa.

Tehtäviisi kuuluvat päivittäiset asiakaskäynnit kotihoidon asiakkaille, ensi- ja arviointikäyntien tekeminen sekä moniammatillinen yhteistyö asiakasta hoitavien tahojen kanssa.
Toimit tiimisi tukena sairaanhoidollisissa tehtävissä ja otat vastaan sairaanhoidollisten toimenpiteiden näyttöjä.

Työssäsi tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Käytämme työssämme PegasosMukana- toiminnanohjausjärjestelmää.

Työ painottuu normaalisti arkiaamuihin, mutta sisältää myös ilta- ja viikonloppuvuorot kolmen- ja kuuden viikon sykleissä sekä varallaolon.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteesta www.helsinkirekry.fi.

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehto


Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto, aiempi opistotason tutkinto, erikoissairaanhoitajan tutkinto, terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994, 1200/2007) mukainen laillistus Suomessa.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


Jaksotyö