(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2018

Tehtävän kuvaus


Oletko kiinnostunut itsenäisestä ja liikkuvasta työstä? Haemme vanhustyön ja teknologian osaajaa terveydenhoitajaksi/sairaanhoitajaksi Pitäjänmäki 2 lähipalvelualueelle 22.9.19 saakka. Tule iloiseen joukkoomme!

Terveydenhoitaja/sairaanhoitaja toimii kotihoidossa sairaanhoidon, terveyden edistämisen ja ennaltaehkäisevän hoitotyön asiantuntijana. Tehtäviisi kuuluvat päivittäiset asiakaskäynnit kotihoidon asiakkaille sekä moniammatillinen yhteistyö asiakasta hoitavien tahojen kanssa ja uusien asiakkaiden terveydenhoidolliset arviointikäynnit.
Terveydenhoitajana/sairaanhoitajana olet tiimisi tukena sairaanhoidollisissa tehtävissä. Saat hyvän perehdytyksen ja tuen työllesi terveydenhoitajakollegoiltasi ja koko työyhteisöltä.

Työvuorot painottuvat pääosin arkiaamuihin, sisältäen myös vähäisessä määrin ilta- ja viikonlopputyötä sekä varallaoloa.

Toimistomme sijaitsee Pitäjänmäessä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Samasta toimistosta käsin työskentelee kaksi muuta lähipalvelualuetta. Asiakkaat ovat kävelymatkan päässä.

Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Ja saat muut kaupungin monipuoliset henkilöstöetuudet käyttöösi.

Työpaikka voidaan täyttää jo 24.9., sopivan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehto: Sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai alan opintoja vähintään seuraavasti:

Sairaanhoitajan sijaisuudessa:
140op

Terveydenhoitajan sijaisuudessa:
160op

Lääkeaineopin, sisätautien, anatomian ja fysiologian tulee olla suoritettuna.

Kielitaitovaatimuksena on suomenkielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.Luemme eduksi


2 533,53 e/kk