(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme sairaanhoitajaa tai terveydenhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen 27.8. alkaen Lauttasaari 2 Vattuniemen kotihoitotiimiin.

Toimit kotihoidossa sairaanhoidon, terveyden edistämisen ja ennaltaehkäisevän hoitotyön asiantuntijana. Työhösi kuuluu asiakastyötä, arviokäyntien tekemistä alueen asiakkaille ja työntekijöiden osaamisen varmistamista sairaanhoidollisten näyttöjen vastaanottajana. Työ sisältää vähäisessä määrin ilta- ja viikonlopputyötä sekä varallaoloa. Käytämme PegasosMukana-tietojärjestelmää.

Tarjoamme sinulle turvallisen ja mielenkiintoisen työn mukavassa tiimissä. Meillä on uudet ja avarat tilat metroaseman lähellä yhdessä Lauttasaari 1:n kotihoitotiimin kanssa. Kaupunki tarjoaa hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Avustamme tarvittaessa työsuhdeasunnon hankinnassa. Lisätietoja osoitteessa www.helsinkirekry.fi.

Täytyä hakemuksesi helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan AMK-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2565.20 e/kk