(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2018

Tehtävän kuvaus


Haemme Laajasalon kotihoitoon vakinaiseen työsuhteeseen sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa 3.9.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Laajasalon kotihoitoon kuuluu kaksi lähipalvelualuetta. Toimistomme sijaitsee Laajasalon terveysasemalla lyhyen bussimatkan päässä Herttoniemen metroasemalta. Asiakaskuntamme on pääosin ikäihmisiä ja kotikäynneille kuljemme kävellen, polkupyörillä ja autoilla.

Tehtäviisi kotihoidossa kuuluvat päivittäiset asiakaskäynnit kotihoidon asiakkaille ja moniammatillinen yhteistyö muiden asiakasta hoitavien tahojen kanssa. Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja toimii tiiminsä tukena sairaanhoidollisissa tehtävissä ja ottaa vastaan sairaanhoidollisten toimenpiteiden näyttöjä tiimissä. Työ painottuu arkiaamuihin sisältäen myös ilta- ja viikonlopputyötä sekä varallaoloa.

Laajasalo on luonnonläheinen saari, jossa on aktiivista yhteisötoimintaa. Kotihoidossa teemme yhteistyötä alueen toimijoiden ja erityisesti Rudolfin palvelukeskustoiminnan kanssa. Haemme joukkoomme positiivisia ja vastuullisia, vanhustyöstä ja kotihoidosta kiinnostuneita hoitoalan ammattilaisia.

Tämän ilmoituksen linkki ohjaa kotihoidon rekrytoinnin kampanjasivujen testiin, jolla voit selvittää millainen hoitaja olet.

Täytä hakemus sähköisessä muodossa.

Kelpoisuusehto


Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 mukaista laillistusta Suomessa.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


2533,53 e/kk