Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja terveysasematyöhön
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

Sinä terveysasematyöstä kiinnostunut sairaanhoitaja, terveydenhoitaja tai alan opiskelija!

Hae nyt meille - Espoon kaupungin terveysasematoimintaan sijaiseksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn mukavassa, kannustavassa ja moniammatillisessa työyhteisössä. Sairaanhoitajan/terveydenhoitajan työ tarjoaa sinulle mahdollisuuden laajaan ammatilliseen kehittymiseen.

Työhön sisältyy vastaanottotoiminnan lisäksi hoidon tarpeen arviota puhelintoiminnassa, etävastaanottoa ja päiväaikaista päivystystyötä moniammatillisen tiimin jäsenenä.

Meillä pääset mukaan työympäristöön, jossa arvostamme reipasta ja positiivista asennetta jatkuvasti muuttuvassa työympäristössä. Sijaisena työskentely tarjoaa sinulle mahdollisuuden myös laajaan ammatilliseen kehittymiseen terveysasemien eri toimintojen sisällä.

Työpaikan nimi: Espoonlahden suuralueen terveysasemat

Työaika: 38 h 15 min/viikko. Päivätyöluontoinen työaika.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu sairaanhoitaja tai laillistettu terveydenhoitaja. Opiskelijat huomioidaan. (Sairaanhoitajan opintopisteet sijaisuuteen 140 op. ja terveydenhoitajan opintopisteet 180 op.)


Olemme kolmekielinen organisaatio, joten kielitaidollasi on merkitystä. Edellytämme suomen kielen hyvää suullista sekä kirjallista osaamista.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.


Meille on tärkeää tarjota hyvä perehdytys ja huolehtia terveestä työilmapiiristä. Espoon terveysasematoiminta on kehitysmyönteinen, joten ilolla otamme mukaamme kyvykkäitä osaajia perusterveydenhuoltoon.

Mukava lisä on, jos omaat kokemusta mahdollisesti pitkäaikaissairaiden hoidosta sekä olet sinut tietotekniikan kanssa. Osaaminen Lifecare-potilastietojärjestelmästä eduksi.

Meille on tärkeää tarjota hyvä perehdytys ja huolehtia terveestä työilmapiiristä. Espoon terveysasematoiminta on kehitysmyönteinen, joten ilolla otamme mukaamme motivoituneita osaajia. Meillä jokaisella työntekijällä on aito mahdollisuus vaikuttaa asioihin sekä johtaa käytännön työssä itseään.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot