(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja, kotihoito
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Tehtävän kuvaus

Hei, sinä ikäihmisten kanssa työskentelystä kiinnostunut sairaanhoitaja/terveydenhoitaja. Tule meille kotihoitoon töihin!

Etsimme sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa Malminkartano 1 kotihoitoon määräaikaiseen työsuhteeseen Apotti- sijaisuuteen 1.3- 30.6.2021. Toimit neljän sairaanhoitajan tukena Apotti- käyttöönoton aikana.

Tiimissämme työskentelee 25 hoitoalan ammattilaista. Tiimissä on 4 sairaanhoitajaa ja 20 lähihoitajaa. Tiimi on aktiivinen ja hyödynnämme uusia digitaalisia tukipalveluita ja sovelluksia asiakkaiden sekä työyhteisön toiminnassa. Asiakkaiden hoitoa toteutamme kuntouttavalla ja osallistavalla työotteella. Hyödynnämme asiakkaiden hoidossa Rai-arviointeja ja pyrimme toimimaan näyttöön perustavan hoitotyön mukaisesti. Työyhteisössä on käyttössä sairaanhoitajien ja lähihoitajien pienryhmät, jossa käsitellään viikoittain oman pienryhmän asiakkaiden asiat yhdessä. Saat koko tiimin tuen työllesi.

Tiimissämme vallitsee avoin, huumorintajuinen ja keskusteleva ilmapiiri. Odotamme itsenäistä työotetta, tiimityötaitoja sekä positiivista asennetta. Tule rohkeasti tutustumaan laaja-alaiseen kotihoidon sairaanhoitajan/terveydenhoitajan työhön.

Vastaat alueesi asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta ja hoidon tarpeen arvioinnista. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen varallaoloa. Sairaanhoitajan/terveydenhoitajan työ on pääsääntöisesti arkisin aamuvuorossa klo 7.30- 15.09. Perehdytämme sinut työhösi.

Käytössämme on Pegasosmukana-toiminnanohjausjärjestelmä. Hoitajamme kirjaavat ja tilastoivat jokaisen asiakaskäynnin reaaliaikaisesti Pegasos-tietojärjestelmään asiakkaan luona. Apotti- toimintajärjestelmä on tulossa keväällä.

Käytössämme on polkupyöriä, sähköpyöriä ja autoja helpottamaan liikkumista asiakkaiden luokse.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja opastamme tietojärjestelmien käyttöön. Perehdytysajan pituus räätälöidään tarpeitasi vastaavaksi.

Helsingin kaupunki tarjoaa hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä monipuoliset henkilöstöedut, mm. työsuhdematkalippuedun sekä alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa.

Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Tervetuloa joukkoomme!

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:

Terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto.
Sairaanhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Luemme eduksesi aikaisemman kokemuksen ikäihmisten hoitotyöstä, oman auton tai Helsingin kaupungin auton käyttö asiakkaalta asiakkaalle sirrtymisessä luetaan eduksi.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Kotihoidon ohjaaja Heleena Mäkipaaso p. 050 552 3075

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi