Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja kesälle
Luona Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Ihmisten elämäntilanteet ovat erilaisia. Siksi myös työtehtävämme joustavat niin, että elämä sujuu sekä töissä että siviilissä. Kutsumme sitä #luonaotteeksi.

Tunnet sen jo kättelyssä.

Kesähelteillä Luonassa palvelut jatkuvat kuten muulloinkin. Haemme nyt pari sairaanhoitajaa tai terveydenhoitajaa eri mittaisiin vuosilomasijaisuuksiin Vantaan vastaanottokeskukseemme.

Meillä pääset työskentelemään vaihtelevien ja haastavien terveydenhuollon työtehtävien parissa. Työ on arkisin tapahtuvaa ja käytössäsi on liukuva työaika.

Tärkein tehtäväsi on tarjota terveydenhoidollinen asiantuntemuksesi asukkaidemme käyttöön. Teet asukkaillemme terveystarkastuksia sekä autat akuuteissa sairaustapauksissa ensihoidossa ja hoidon tarpeen arvioinnissa. Kokemus mt- ja päihdepuolelta katsotaan eduksi.

Meillä viihdyt, mikäli et hätkähdä muuttuvia tilanteita, et arasta itsenäistä työskentelyä ja päätöksentekokykyä. Etsimme innostavaa tiimipeluria, joka rakentaa luottamusta ja avoimuutta omalla toiminnallaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön, mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhön,  kilpailukykyisen palkan, mahtavan työporukan ja ennen kaikkea kokemuksen rikastuttamaan taustaasi. Mikäli ilmoitus sai sinut innostumaan, toivomme kuulevamme sinusta pian. Jätä siis hakemuksesi järjestelmäämme jo tänään, sillä haastattelemme jo hakuajalla. Toivottavasti kuulemme sinusta pian. Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, voit olla yhteydessä palvelupäällikköön Anna-Kaisa Harjuun puh. 050 4685833.

Millaisia urapolkuja tarjoamme Luonassa? Käy kurkkaamassa uratarinoitamme: https://www.luona.fi/luonalaiset/uratarinat/

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1258823
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa
  • Lisätietoja antaa: Anna-Kaisa Harju, puh. 050 4685833