Sairaanhoitajan vakityö tai sijaisuus, Virrat
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2021

Me etsimme nyt asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen sairaanhoitajaa, jonka sydän sykkii hoitotyölle lämminhenkisen työyhteisön lisäksi lääkehoidon parissa! Tämä luonnonkauniissa ympäristössä tehostetun palveluasumisen sekä kotihoidon palveluja tarjoava yksikkö sijaitsee Virtain keskustan lähettyvillä. Tarjolla on arkipäivätyö täysillä työtunneilla ja kyseessä on vakituinen työsuhde. Sairaanhoitaja työskentelee pääasiassa kotihoidon palvelujen parissa. Työn aloitus on mahdollisimman pian.

Työnkuvaus:

Kotihoidon puolella sairaanhoitajan työ koostuu pääasiassa laadukkaasta perus- ja sairaanhoidollisesta työstä, ikäihmisten kodeissa. Lisäksi työtehtäviin kuuluu yhteydenpito omaisiin ja muihin sidosryhmiin. Työvuorot ovat pääasiassa ma-pe klo 7-18 välillä. 

Toivomme:

Sinulta toivomme ammattimaista työotetta ja aitoa kiinnostusta tekemääsi työtä kohtaan. Sinun tulisi olla valmistunut sairaanhoitaja Valviran myöntämällä laillistuksella. Voimassa olevat lääkeluvat ovat iso plussa, mutta tarvittaessa voit suorittaa ne myös työkohteessa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisistä ja muistisairaista sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tärkeintä kuitenkin on hyvä ja reipas asenne työtä kohtaan, hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot sekä halu kehittyä alan ammattilaisena.

Tarjoamme:

Työnaloituksen yhteydessä saat työtehtäviin, työympäristöön ja -yhteisöön kattavan perehdytyksen. Aloituksesi tukena on lämminhenkinen ja ammattimainen työtiimi, joka auttaa sinut alkuun uudessa yksikössä. Saat myös mahdollisuuden vaikuttaa työsuhteesi pituuteen, mikäli vakituinen paikka ei ole sinun juttusi. Myös MediPower toimii tukenasi 24/7 työsuhteeseen liittyvissä asioissa ja huolissasi!

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Lisäksi voit esittää palkkatoiveesi! Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Aleksandra Jounila

p. 040 585 5717

aleksandra.jounila@medipower.fi 

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660

vilma.heino@medipower.fi 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot