Sairaanhoitajan vakituinen työ, kotihoito
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2021

Olisitko sinä parhaimmillasi työssä, jossa yhdistyy aktiivinen tekeminen oman lämminhenkisen työtiimin kanssa sekä sopiva vastuunkanto. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä käyttämään omaa ammattitaitoasi kotihoidon asiakkaiden hyvinvoinnin ja turvallisen arjen takaamiseksi. Meidän toiveenamme on löytää juuri sinut - sairaanhoitaja ammatillisella ja empaattisella työotteella!

Me etsimme asiakkallemme sairaanhoitajaa vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen tai vaihtoehtoisesti 2-6 kk sijaisuuteen, työnhakijan toiveen mukaisesti. Kyseessä on pääsääntöisesti arkipäivätyö, mutta sovitusti myös ilta- ja viikonloppuvuorot ovat mahdollisia. Kotihoitoa tehdään Etelä- ja Keski-Helsingin alueella. 

Työnkuvaus:

Sinä olet asiakkaan laadukkaan arjen turva ja ehdoton piristys päivässä, omalla kohtaamisellasi ja ammattitaidolla mahdollistat hänen omannäköisen kotiasumisen. Sairaanhoitajan roolissa vastaat lääkehoidon toteuttamisesta sekä hoidollisista toimenpitestä, kuten haavanhoidosta ja näytteiden otosta. Työtehtäväsi ovat siis monipuolisia ja vaihtelevia sekä pääset myös ottamaan osaa hoitotyön kehittämiseen. 

Toivomme:

Voit olla sairaanhoidon konkari tai juuri opintojen loppuvaiheessa oleva sairaanhoidon opiskelija. Meille on tärkeintä että sinulla on aito kiinnostus korkeatasoisen hoivan pariin ja sinulta löytyy seuraavat edellytykset työhön. Työssäsi tulet tarvitsemaan voimassa olevia lääkelupia sekä liikut autolla, eli ajokortti tulisi löytyä.

Edellytämme lähihoitajalta tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme:

Tässä kohteessa tee työtä, jolla on merkittävä vaikutus niin asiakkaiden kuin myös muun työtiimisi arjen sujuvuuteen. Ennen työn aloitusta saat perehdytyksen työnteon käytäntöihin sekä asiakaskuntaan, jotta työnaloituksesi sujuu mielekkäästi ja turvallisesti. 
Voit työllistyä kohteeseen MediPowerin kautta ja voitkin esittää meille hakemuksesi yhteydessä tuntipalkkatoiveen. Yksityisen sosiaalipalvelualan TES-mukaiset lisät kuuluvat tietenkin palkkaan. Halutessasi voit kuitenkin työllistyä myös suoraan asiakkaan kirjoille, jolloin saat käyttöösi uuden työnantajasi tarjoamat työsuhde-edut. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian.

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p.044 740 0024


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1424432
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Helsinki