(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitajan vakituinen työ (dementiayksikkö)
RekryDiili Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2020

RekryDiili Oy on palveleva henkilöstötalo, jonka palveluihin kuuluu mm. vuokratyövoimapalvelut, rekrytoinnit, henkilöstöarvioinnit sekä headhunting.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme

SAIRAANHOITAJAA

Oletko esimiestyöhön tottunut sairaanhoidon ammattilainen? Etsimme asiakkaallemme dementia-asumisyksikköön sairaanhoitajaa vakituiseen toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Työssäsi perus hoitotyön lisäksi vastaat mm. työvuorosuunnittelusta, sekä kannat vastuun asukkaiden lääkehoidosta. Eduksi katsotaan laaja lääkehoito-osaaminen, hyvä organisointikyky, halu ha taito ohjata sekä opastaa lähihoitajia ja kokemusta työvuorolistasuunnittelusta

Saat tehdä työtä viihtyisässä ympäristössä yksikössä, jossa jokaisen asukkaamme elämä on ainutkertainen ja tehtävänämme on tukea asukkaan mielekästä ja oman näköistä elämää yksikön arvojen mukaisesti, joita ovat:

Turvallisuus

Muistisairaalle turvallinen pieni koti. Autamme kaikessa.

 

Läheisyys

Läheisyys ja lämpö, virkistys ja hyvä olo.

 

Viihtyisyys

Kaunis koti muistisairaus huomioiden. Aina ystävällinen ilmapiiri.

Työaika sijoittuu arkipäiviin ja pääasiassa aamuvuoroihin

Tarjoamme mukavan ja viihtyisän työympäristön ammattitaitoisilla ja motivoituneilla työkavereilla, sekä kattavan tuen työssä onnistumiseen. 

Mikäli kiinnostuit työpaikasta, ota yhteyttä Anniinaan p. 050 351 1811 tai jätä hakemus ja CV osoitteessa www.rekrydiili.fi/avoimet-tyopaikat.