(Poistunut julkaisusta)

Sairaanhoitajan sijaisuus varahenkilöstö kotihoidon pooli
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Resurssikeskus

Kielotie 25

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 16.10.2020  - 28.02.2021


Hei, minä olen Mia Jalonen-Tuovila ja työskentelen toimintayksikön esimiehenä resurssikeskuksessa. 

Resurssikeskuksen kotihoidon poolissa työskentelevät varahenkilöstö sekä kotihoidon yötyöntekijät  Nyt minä ja kotihoidon varahenkilöstö haemme vahvistusta huippujoukkoomme  ja etsimme  innostunutta sekä ammattitaitoista hoitotyön osaajaa sairaanhoitajan sijaisuuteen ajalle 4.10.2020- 28.2.2021.  

Kotona asumisen tuessa haluamme auttaa asiakkaitamme elämään arvokasta elämää omassa kodissa. Varahenkilöstö auttaa kotihoidon toimintayksiköitä koko Vantaan alueella pääsääntöisesti äkillisissä, mutta myös  pidempiaikaisissa poissaoloissa. Sairaanhoitajana tuot oman persoonasi ja ammatillisen osaamisesi tiimiimme. Työtehtäviisi kuuluu mm. päivittäiseen perus- ja sairaanhoitoon osallistuminen eri työyksiköissä. Taitojen ja osaamisen lisäksi pidämme tärkeänä, että sinulla on halua oppia uutta ja kehittää omaa osaamistasi. Panostamme innostuneeseen, ammattitaitoiseen henkilökuntaan ja johtamiseen.  Esimiehenä minun tulee varmistaa, että pääset hyvään alkuun uudessa työssäsi, niin tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen.

Odotamme vahvaa motivaatiota ikäihmisten kanssa työskentelyyn sekä taitoa asiakaslähtöiseen työskentelytapaan. Arvostamme positiivista otetta toiminnan jatkuvaan kehittämiseen sekä hyviä työyhteisötaitoja. 

Tervetuloa osaksi tiimiämme!

Kotona asumisen tuen yksikkö tarjoaa hyvin moninaisen tehtäväkentän. Tulosyksikkö vastaa palveluista, joiden tavoitteena on tukea ikäihmisten, vammaisten ja pitkäaikaissairaiden kotona selviytymistä. Yksikkö vastaa myös vammaisten ja vanhusten keskitetystä asiakasohjauksesta. Kotona selviytymistä tuetaan kotihoidon tuki- ja peruspalveluin, vanhusten- javammaisten päivätoiminnalla, sekä vammaisten työllistymistä tukevien palvelujen avulla. 


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta, lääkehoitoluvan suorittamista koeaikana.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2 655,65 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan, valitulta henkilöltä voidaan pyytää todistus suoritetusta huumausainetestistä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Koeaika on tässä tehtävässä puolet työsuhteen pituudesta

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko arkipäivätyö


Yhteystiedot:

Jalonen-Tuovila Mia
toimintayksikön esimies
040 661 5325
mia.jalonentuovila@vantaa.fi

Laurikainen, Noora
osastonhoitaja vs.
040 538 8266
noora.laurikainen@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.