Sairaanhoitajan sijaisuus tai vakityö, Varkaus
MediPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Me etsimme nyt asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen sairaanhoitajaa, joka viihtyy yksikön humoristisen ja hyväntuulisen työyhteisön lisäksi lääkehoidon parissa! Tämä kodikas ja aktiivinen ikäihmisten palveluasumisen kohde sijaitsee Varkauteen keskustan läheisyydessä, tarjoten miellyttävän työympäristön työntekijöilleen, sekä toimivat tilat potilastyöskentelyyn. Tarjolla on arkipäivätyö täysillä työtunneilla ja kyseessä on vakituinen työsuhde. Työntekijän toiveesta on mahdollista työllistyä kohteeseen myös määräaikaisesti 2-6 kuukauden sijaisuuteen. Työn aloitus on mahdollisimman pian.

Työnkuvaus:

Kohde on 30 paikkainen ikäihmisten hoivakoti. Tässä työssä vastaat lääkehuollon suunnittelusta ja sen toteutuksesta sekä potilaan tilan seurannasta. Tämän lisäksi työ sisältää myös jonkin verran haavanhoitoa ja hoidollista työtä. Omassa roolissasi pääset myös kouluttamaan lähihoitajia lääkehoitotyön parissa ja vastaanotat mahdollisia näyttöjä.

Toivomme:

Sinulta toivomme kuntouttavaa työotetta ja aitoa kiinnostusta tekemääsi työtä kohtaan. Sinun tulisi olla valmistunut sairaanhoitaja Valviran myöntämällä laillistuksella. Voimassa olevat lääkeluvat ovat plussaa, mutta tarvittaessa voit suorittaa ne myös työkohteessa

Tarjoamme:

Työnaloituksen yhteydessä saat työtehtäviin, työympäristöön ja -yhteisöön kattavan perehdytyksen. Aloituksesi tukena on lämminhenkinen ja ammattimainen työtiimi, joka auttaa sinut alkuun uudessa yksikössä. Voit omien toiveidesi mukaan työllistyä suoraan asiakasyritykseemme tai tehdä työsopimuksen MediPowerin kanssa. Mikäli työllistyt MediPowerin kautta voit esittää haastattelussa palkkatoiveesi ja saat työsuhteesi ajaksi HR-tiimimme tuen, jos taas haluat työllistyö suoraan asiakkaan kirjoille, niin tulee käyttöösi uuden työnantajasi työsuhde-edut, joista kuulet lisää meiltä. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksen sivuillamme jo tänään! Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa. Käsittelemme hakemuksia joka arkipäivä ja etenemme haastattelujen kanssa jo hakuaikana. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, aiemmasta työkokemuksestasi ja milloin voisit aloittaa. Lisäksi voit esittää palkkatoiveesi! Toivottavasti kuulemme juuri sinusta pian!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Miia Kulmala
p. 044 740 0024

HR-koordinaattori Vilma Heino

p. 040 621 4660

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1413272
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varkaus